Oversikt: Dette er de nye seriene som kommer høsten 2018

Del nyheten

Høsten 2018 byr på flere titalls nye serier i inn- og utland. Serienytt gir deg løpende oppdatert oversikt over hvilke serier som er på vei og hvor de eventuelt vil bli vist i Norge.

Antallet nye serier kan fort bli overveldende og det er nær sagt umulig å holde oversikt. Vi i Serienytt legger ned en litt ekstra innsats for å samle opp seriene som er satt opp med internasjonal premiere i høst. Ikke nok med det, hvis de er klar for en kanal eller strømmetjeneste i Norge så ser du her hvor.

På de ulike serienes serieside kan du sjekke ut trailer, nyhet og annen informasjon som er å oppdra. Der finner du også norsk premieredato om det er kjent.

de nye seriene som kommer høsten 2018
Amazon-serien Homecoming har Julia Roberts i hovedrollen. Foto: Amazon

I høst vil blant annet stjerner som Michael Douglas, Jim Carrey, Hugh Grant og Julia Roberts dukke opp i egne serier, mens både NRK og TV 2 satser på nye norske serier her hjemme. Du finner de i oversikten under. 

Oversikten oppdateres fortløpende og vi legger til trailere, informasjon, premieredatoer og mer så fort det kommer slik at du får den mest komplette oversikten tilgjengelig.

Vi gjør obs på at serier som har premiere i utlandet kan dukke opp i Norge først til vinteren eller neste år. Vi har også listet opp noen serier som kom i vår/sommer i utlandet, men som er bekreftet på kanal/tjeneste i Norge nå i høst.

Det er ikke gitt at alle serier i oversikten finner et norsk hjem.

Obs! Våre abonnenter finner kalender nederst i artikkelen for de seriene vi vet premieredato på. Ikke abonnent? Vurder det gjerne om du syntes slike oversikter som dette er til god hjelp. Da får du blant annet oversikt over kommende TV-serier, som til enhver tid inneholder mellom 100-400 kommende serier. 

Dette er seriene som kommer høsten 2018

Strømmetjeneste

Strømmetjeneste
 • Alle
 • Allente (9)
 • Britbox (1)
 • C More (2)
 • Discovery+ (5)
 • Disney+ (1)
 • HBO Max (5)
 • Netflix (20)
 • NRK TV (3)
 • Paramount+ (1)
 • Prime Video (6)

Kielergata

Allente, Strim, TV 2 Play
Drama, Spenning, Thriller
6.8
Kielergata er kjent som Skandinavias minst kriminelle sted. Det er et ypperlig bosted for Jonas, med sin mørke fortid og behov for et skjulested.Når et lik blir funnet endres alt. Han ønsker ikke at politiet skal etterforske og finne ut om hans fortid. Til sin forundring finner han ut at han ikke er den eneste beboeren i Kielergata som helst ser at politiet ikke snuser rundt.
Fornyet

Manifest

HBO Max, Strim
Drama, Science Fiction, Spenning
7.4
Manifest har Josh Dallas (Once Upon a Time) og Melissa Roxburgh i hovedrollene. Handlingen er av det mystiske slaget, om et forsvunnet fly og dens passasjerer som dukker opp igjen fire år senere. For passasjerene har tiden stått stille, mens årene har gått for resten av verden.
Fornyet

Lykkeland

NRK TV
Drama, Periodedrama
7.8
Vi følger fire unge mennesker i Stavanger samtidig som olje-eventyret starter. Handlingen er satt til 60- og 70-tallet. Serien er skrevet av Mette M. Bølstad (Nobel, Halvbroren). Budsjettet er på 96 millioner kroner.

Det kunne vært verre

Discovery+
Komedie
7.6
Trond Evensen er en kronisk ja-mann og deltidspappa til syv barn med seks forskjellige mødre. Espen Eckbo har hovedrollen i serien om en mann som aldri gir opp, til tross for livets mange utfordringer.
Ferske episoder ute

FBI

Allente, Strim, TV 2 Play
Action, Drama, Krim, Spenning
6.6
Livet til FBI-agentene i New York er krevende, fullt av spenning, action og drama. Serien kommer fra Dick Wolf, som blant annet står bak Chicago Med, Chicago Fire, Chicago P.D og Law & Order-seriene.
Ferske episoder uteFornyet

The Resident

Disney+
Drama
7.5
Conrad Hawkins er sjarmerende, men arrogant, og liker ukonvensjonelle metoder som han tar i bruk så fort han får mulighet. Han blir satt på prøve når han må gå i lære under en briljant eldre lege.

The Split

Drama
7.5
Skilsmisseadvokaten Hannah forlater familiebedriften og går over til konkurrenten. Samtidig får hun igjen kontakt med faren sin, som stakk av for 30 år siden.
Ferske episoder ute

A Million Little Things

Allente, C More, Strim, TV 2 Play
Drama
7.9
En gruppe høyst ulike personer i Boston finner en felles tilhørighet rundt det at livet har gått litt i stå. Når en av dem dør oppdager de for alvor verdien av vennskap.
Fornyet

Bodyguard

Netflix
Action, Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.2
En krigsveteran får i oppdrag å være livvakt til en politiker som var en viktig fortaler for krigen han var med å utkjempe.

Legacies

HBO Max, Strim
Drama, Skrekk, Spenning
7.5
Spin-off fra The Originals. Vampyrserien handler om den neste generasjon overnaturlige skapninger ved "The Salvatore School for the Young and Gifted". Vil de ende opp som monstrene de var født til å bli eller heltene de ønsker å være?
Fornyet

A Discovery of Witches

Discovery+, HBO Max, Strim
Drama, Fantasy
8.2
Historikeren og heksen Diana Bishop som finner et gammelt forhekset manuskript. Sammen med vampyren Matthew Clairmont beskytter hun manuskriptet samtidig som de forsøker å avdekke flere mysterier.Serien er basert på boktrilogien All Souls skrevet av Deborah Harkness.
Fornyet

Condor

Allente, C More, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
7.8
CIA-analytiker Joe Turners idealisme blir satt på prøve når han snubler over en grusom, men brilliant plan som truer livene til millioner. Turner er en idealistisk "millenial" som i all hemmelighet blir med i CIA i håp om å reformere byrået fra innsiden.Men når alle på kontoret blir massakrert av profesjonelle drapsmenn tvinges han til å gå til kamp mot fienden. Først når han settes på prøve lærer han hvem han virkelig er.

Charmed

Strim, Viaplay
Drama
4.5
Søstrene Maggie og Melanie mister sin mor i det som ved første øyekast ser ut som en ulykke. Etter dødsfallet får de besøk av Macy, som viser seg å være deres eldre søster. De tre oppdager at de har magiske evner og at moren ikke døde i en ulykke. Hun ble myrdet av noen med mektige krefter og onde hensikter. De tre må ta opp kampen for å forsvare menneskeheten.Dette er en nyversjon av klassikeren Charmed fra 90-tallet.
Avsluttes

Jack Ryan

Amazon Prime Video
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
8.3
Jack Ryan (John Krasinski) er en lovende CIA-analytiker som noe ufrivillig blir benyttet i feltet. Ryan ender opp med å avdekke et mønster av kommunikasjon mellom terrorister, noe som plasserer han i sentrum av et farlig spill med en ny form av terrorisme som truer med ødeleggelse på en global skala.

The Tunnel

Drama, Krim, Spenning
7.9
Fransk-britisk krimserie som er løst basert på svensk-danske Broen. Den britiske etterforskeren Karl Roebuck må samarbeide med den franske etterforskeren Elise Wassermon i jakten på en seriemorder.

Hidden

Discovery+
Drama, Krim
7.1
Etterforskerne Cadi John og Owen Vaughan får en krevende sak når en savnet kvinne blir funnet død etter flere år.

Bancroft

Drama, Krim, Spenning
6.5
Overbetjent Elizabeth Bancroft leder teamet sitt i kamp mot kriminalitet.

A Very English Scandal

Drama, Miniserie, Periodedrama
7.7
Historien er basert på livet til politikeren Jeremy Thorpe, som ble siktet for drapsforsøk på sin tidligere elsker Norman Scott. Han ble frikjent for påstandene, men hendelsen skapte sjokkbølger i Storbritannia og betydde slutten for hans politiske karrière.
Avsluttes

New Amsterdam

Allente, Netflix, Strim, Viaplay
Drama
8.0
Den briljante legen Max Goldwin (Ryan Eggold) blir direktør på et av USAs eldste offentlige sykehus. Han setter straks igang med å bekjempe byråkratiet for å gi pasientene den beste behandlingen som er mulig.
Fornyet

Babylon Berlin

Allente, HBO Max, NRK TV, Strim, Viaplay
Drama, Krim, Periodedrama
8.4
Basert på bokserien til tyske Volker Kutscher, følger serien den tyske etterforskeren Gereon Rath, som i 1929 blir sent til Berlin for å etterforske et nettverk av dop, sex, politiske intriger og mord.

The Kominsky Method

Netflix
Komedie
8.2
Den en gang så kjente Sandy Kominsky og hans agent Norman Newlander navigerer livet som seniorer i Los Angeles, en by som verdsetter det vakre og unge.

1983

Netflix
Drama, Krim, Thriller
6.8
Den kalde krigen går inn i sluttfasen. Tyve år etter et ødeleggende terroristangrep snubler en vanæret etterforsker og en student over en konspirasjon.

Escape at Dannemora

Allente, Paramount+, Strim, Viaplay
Drama, Spenning, Thriller
8.0
Basert på den sanne historien om de to drapsdømte fangene Richard Matt og David Sweat som fikk hjelp til å rømme fra fengsel av den kvinnelige fengselsbetjenten Tilly Mitchell, som hadde en affære med de begge.

Dead Lucky

Drama, Krim, Spenning
6.6
En etterforsker er besatt på å fakke en raner som drepte en av hennes kolleger.
Fornyet

All American

HBO Max, Strim
Drama
7.6
Sportsdrama inspirert av livet til NFL-spiller Spencer Paysinger. I All Out American møter vi Spencer James, en voksende stjerne innen amerikansk fotball. Han blir rekruttert til Beverly Hills-laget, som betyr at han må flytte ut fra sin velkjente - men langt mer krevende - miljø i Compton. Ikke alle lagkameratene ved Beverly Hills ønsker han velkommen.
Fornyet

You

Netflix
Drama, Thriller
7.7
En bokselger blir besatt av en forfatter og går drastisk til verks for å fjerne alle hindringer mellom dem. 

Magnum P.I.

Allente, Strim, Viaplay
Action, Drama, Krim
5.9
Thomas Magnum er en veteran som har tjenestegjort i Afghanistan. Han anvender erfaring, ferdigheter og kunnskaper opparbeidet som soldat i sin nye jobb som privatetterforsker.Serien er en nyversjon av klassikeren med samme navn fra 80-tallet.

Conspiracy of Silence

Allente, Strim, Viaplay
Drama, Spenning, Thriller
7.4
Den internasjonale våpenhandelen danner bakteppet for denne politiske thrilleren. Våpenhandleren Robert Kastell vender hjem til Sverige på jakt etter hevn.

Mr. Inbetween

Drama, Komedie
8.0
Scott Ryan, som også spiller hovedrollen som den kriminelle Ray Shoesmith. Han gjør sitt beste for å kombinere livet som kriminell og familiefar. 

Ordeal By Innocence

Drama, Krim, Miniserie
7.3
Den velstående Rachel Argyll blir myrdet. Et av hennes adopterte barn blir først anklaget for mordet, men også han blir drept. Serien er basert på Agatha Christie-boken ved samme navn.

The Haunting of Hill House

Netflix
Drama, Miniserie, Skrekk, Spenning, Thriller
8.6
Historien hopper mellom fortid og nåtid når en oppbrutt familie bearbeider skremmende minner om det gamle hjemmet deres og de nifse hendelsene som jagde dem ut.

Vanity Fair

BritBox, Discovery+, Strim, TV 2 Play
Drama, Romanse, Periodedrama
7.3
Serien er basert på William Makepeace Thackeray-verket ved samme navn, som ble publisert i 1847 og 1848.Den handler om antihelten Becky Sharp som forsøker å tilpasse seg livet blant samfunns-eliten.

Narcos: Mexico

Netflix
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.4
Guadalajara-kartellets vekst på 80-tallet danner bakteppet for serien om DEA-agent Felix Gallardo. Serien er en spin-off av Narcos.

Homecoming

Amazon Prime Video
Drama, Thriller
7.5
Psykologisk thriller om en saksarbeider ved et hemmelig statlig bygg og en soldat som lengter etter å vende tilbake til det sivile liv.

Kidding

Drama, Komedie
7.9
Jeff, kjent som Mr. Pickles, er et ikon på barne-TV. Han utstråler godhet og visdom for det amerikanske publikum. Når hans liv begynner å implodere oppdager Jeff at livet ikke er et eventyr. Han er en snill mann i en slem verden, resultatet blir både hysterisk morsomt og hjerteskjærende.

Kongsvikklinikken

Discovery+
Komedie
6.3
På Kongsvikklinikken finner vi mange ulike helsetilbud under samme tak. Vi følger livet både på innsiden og utsiden av klinikken.
Fornyet

Élite

Netflix
Drama, Spenning, Thriller
7.6
Når tre tenåringer fra arbeiderklassen får plass på en eksklusiv skole i Spania, fører konflikten mellom de rike og de fattige studentene til drap.

17

NRK TV
Drama
7.3
17 er en nedtellingshistorie på 17 episoder, der publikum ikke vet hva man teller ned til: Abdi og kompisene hans har en bekymringsløs hverdag i Groruddalen. Det Abdi ikke vet er at om 17 dager kan livet hans bli snudd på hodet.

Chilling Adventures of Sabrina

Netflix
Drama, Fantasy, Skrekk, Spenning
7.8
Tenåringsheksen Sabrina må balansere livet som halvt heks og halvt dødelig - samtidig som hun kjemper mot onde krefter som truer henne, familien og andre mennesker.

The Cry

Drama, Krim, Spenning
7.1
Britisk miniserie der et par opplever at Australia-turen tar en dramatisk vending når sønnen forsvinner under et stopp i en søvnig småby.

The purge

Amazon Prime Video
Skrekk, Spenning
6.3
En dag i året tillates det å begå drap.

Whiskey Cavalier

Action, Drama, Spenning
7.1
En actionfylt dramaserie om «superagenten» Will Chase i FBI. Han ender opp med å samarbeide med CIA-agenten Francesca Trowbridge (Lauren Cohan). Sammen må de redde verden.

Camping

Komedie
4.2
En campingtur går ikke helt etter planen. Ekteskap settes på prøve og kvinnerivalisering oppstår i en helg som var ment å være en idyllisk bursdagsfeiring. Dette er en amerikansk nyinnspilling av den britiske serien Camping.

The Innocents

Netflix
Drama, Romanse, Spenning
6.3
Serien handler om to tenåringer på rømmen. De spilles av henholdsvis Percelle Ascott og Sorcha Groundsell. Kjærlighetshistorien involverer flukt fra familien, eventyr og selvoppdagelse.

Single Parents

Komedie
6.9
En gruppe enslige foreldre støtter hverandre i jobben med å oppdra sine 7 år gamle barn samtidig som de holder fast ved et privatliv ved siden av foreldrerollen.

Lodge 49

Amazon Prime Video
Drama
7.3
Eks-surferen Sean "Dud" Dudley leter etter et mål i livet etter farens død og påfølgende kollaps av familiebedriften.

Maniac

Netflix
Drama, Komedie
8.0
Annie Landsberg og Owen Millgrim er to fremmede som møtes under en mystisk klinisk studie. Annie er misfornøyd og målløs, fiksert på sitt ødelagte forhold med moren. Owen streber med schizofreni.Serien er amerikansk nyinnspilling av den norske serien med samme navn fra 2014. Hakon Bast Mossige og Espen PA Lervaag står bak den norske versjonen, som ble sendt på TV 2.

Disenchantment

Netflix
Animasjon, Fantasy, Komedie
7.2
I Dreamland i middelalderen drar den alkohol-glade prinsessen Bean på eventyr med Elfo og sin egen personlige demon Luci. De møter på troll, monstre, orker og en haug menneskelige idioter på veien.Serien kommer fra The Simpsons og Futurama-skaper Matt Groening.

Paradise PD

Netflix
Animasjon, Komedie
7.0
Animasjonsserie for voksne. Serien handler om en gruppe håpløse politimenn.

The Dragon Prince

Netflix
Action, Animasjon, Eventyr
8.2
To menneskelige prinser danner et uvanlig samarbeid med en snikmorder sent for å drepe de. De reiser på oppdrag for å skape fred.

The Good Cop

Netflix
Drama, Komedie
7.0
En vanæret tidligere New York-politimann bor sammen med sin sønn, en pliktoppfyllende politimann med mengder av integritet. Faren gir sønnen råd i alt fra å løse saker til hvordan kvinner skal behandles.

The Romanoffs

Amazon Prime Video
Drama, Antalogiserie
7.0
Antologi-serie satt til moderne tid. Handler om mennesker som tror de er etterkommere av Romanov-familien, som i sin tid hersket over Russland.Det er Mad Men-skaper Matthew Weiner som står bak serien.

The Village

Drama
7.4
Vi følger livene til beboerne i et leilighetskompleks i Brooklyn. Opp gjennom årene har beboerne blitt gode venner som sammen møter livets utfordringer.

The Fix

Drama, Spenning, Thriller
6.6
Serien handler om en advokat som vender tilbake til advokatyrket etter 8 år. Årsaken til at hun sluttet var et knusende tap i en drapssak.

Forever

Amazon Prime Video
Drama, Komedie, Romanse
7.3
Ekteparet June og Oscar lever et behagelig, men forutsigbart forstadsliv i California. De har i årevis hatt de samme samtalene, spist den samme maten og tatt behagelige ferieturer til det samme leiehuset ved sjøen. Men etter at June overtaler Oscar til litt forandring, fører en uforutsett hendelse til at forholdet deres endres, og de må avgjøre om de faktisk er ment for hverandre.

Welcome to the Neighborhood

Komedie
6.4
En i overkant snille og hyggelige familiefar flytter inn i et tøft nabolag sammen med familien. Det er ikke alle der som setter pris på hans gode naboånd. Josh Lawson og Cedric the Entertainer har hovedrollene.

Switched

Netflix
Drama
7.2
Ayumis perfekte liv på videregående går opp i røyk når Zenko, en sjalu klassevenninne, stjeler kroppen, kjæresten og livet hennes.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Action, Animasjon, Barn
4.3
Vi følger Raphael, Leonardo, Donatello og Michelangelo på nye eventyr i New York.Action-komedien følger brødrene mens de oppdager nye, uante superkrefter i møte med en mystisk verden som de ikke ante fantes under New Yorks gater.

Prince of Peoria

Netflix
Drama, Barn
5.5
Den rike prinsen Emil reiser til USA for å leve et liv i inkognito. Der blir han venn med Teddy, som er hans strake motsetning.

The Kids Are Alright

Komedie
7.6
Familiekomedie satt til 70-tallet som handler om en irsk-katolsk familie som bor i utkanten av Los Angeles. Michael Cudlitz (The Walking Dead) har hovedrollen.

Motown Magic

Netflix
Animasjon, Barn
7.9
8 år gamle Ben har stor fantasi og et enda større hjerte. Han er den utvalgte til å kunne anvende en magisk pensel som kan gjøre kunst-karakterer levende.

Super Drags

Netflix
Animasjon, Komedie
5.8
Tre homofile kolleger lever alle et dobbeltliv. For i de sene nattestimer er de alle superhelter som sloss mot den onde konservative politikeren Sandoval og dronningen Lady Elza.

Premieredatoer

august

2018ons01aug09:00PremiereSwitched sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama

2018tir07aug09:00PremiereLodge 49 sesong 1Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Drama

2018ons08aug21:00PremiereThe Resident sesong 1FOX21:00 Sjanger:Drama

2018fre10aug09:00PremiereInsatiable sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Komedie

2018fre10aug09:00PremiereAll About the Washingtons sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Komedie

2018fre10aug09:00PremiereLa Casa de las Flores sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Komedie

2018fre17aug09:00PremiereDisenchantment sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Animasjon,Komedie

2018fre24aug09:00PremiereThe Innocents sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Romantikk,Spenning

2018fre24aug09:00PremiereGhoul sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Overnaturlig.,Skrekk,Spenning,Thriller

2018fre24aug22:10PremiereHidden sesong 1NRK1 og NRK TV22:10 Sjanger:Drama,Krim

2018tor30aug09:00PremiereHånd i hånd sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:KomedieTil StrimTil Viaplay

2018fre31aug09:00PremiereParadise PD sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Animasjon,Komedie

2018fre31aug09:00PremiereJack Ryan sesong 1Amazon prime Video09:00 Sjanger:Action,Drama,Spenning,Spionthriller,Thriller

september

2018man03sep21:00PremiereCondor sesong 1C More Series og C More21:00 Sjanger:Drama

2018ons05sep09:00PremiereMayans MC sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:Action,DramaTil Strim

2018ons05sep09:00PremiereThe Purge sesong 1Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Skrekk,Spenning

2018søn09sep09:0009:01Premiere17 sesong 1NRK TV09:00 - 09:01 Sjanger:Drama

2018man10sep09:00PremiereKidding sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:Drama,KomedieTil Strim

2018tor13sep21:40PremiereTorsdagsfilmen sesong 1TV 2 og TV 2 Sumo21:40 Sjanger:Drama,KomedieTil Strim

2018fre14sep09:00PremiereThe Dragon Prince sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Animasjon

2018fre14sep09:00PremiereConspiracy of Silence sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:Drama,Spenning,ThrillerTil StrimTil Viaplay

2018fre14sep09:00PremiereThe Rise of Phoenixes sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Periodedrama,Romantikk

2018lør15sep09:00PremiereA Discovery of Witches sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:Drama,FantasyTil Strim

2018søn16sep21:25PremiereVanity Fair sesong 1NRK1 og NRK TV21:25 Sjanger:Drama,Periodedrama

2018man17sep21:3022:00PremiereDet kunne vært verre sesong 1TVNorge og Dplay21:30 - 22:00 Sjanger:Komedie

2018man17sep22:00PremiereKongsvikklinikken sesong 1TVNorge og Dplay22:00 Sjanger:Komedie

2018fre21sep09:00PremiereThe Good Cop sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Komedie

2018fre21sep09:00PremiereManiac sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Komedie

2018fre21sep09:00PremiereHilda sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Animasjon,Barn

2018fre21sep09:00PremierePete the Cat sesong 1Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Animasjon,Barn,Skrekk

2018fre21sep23:00PremiereThe Sinner sesong 2NRK1 og NRK TV23:00 Sjanger:Drama,Periodedrama

2018tir25sep09:00PremiereManifest sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:Drama,Science Fiction,SpenningTil Strim

2018tir25sep09:00PremiereMagnum P.I. sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:Action,Krim,SpenningTil StrimTil Viaplay

2018ons26sep09:00PremiereMr. Inbetween sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:Drama,KomedieTil Strim

2018ons26sep09:00PremiereNew Amsterdam sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:DramaTil StrimTil Viaplay

2018ons26sep22:30PremiereDet som göms i snö sesong 1TVNorge og Dplay22:30 Sjanger:Drama,Krim

2018søn30sep20:15PremiereBabylon Berlin sesong 1NRK TV20:15 Sjanger:Drama,Krim,Periodedrama,Spionthriller,Thriller

oktober

2018ons03okt21:00PremiereSthlm Rekviem sesong 1C More21:00 Sjanger:Drama,Krim

2018fre05okt06:00PremiereBancroft sesong 1NRK TV06:00 Sjanger:Drama,Krim,Periodedrama,Spionthriller,Thriller

2018fre05okt09:00PremiereÉlite sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Spenning

2018tir09okt20:55PremiereTruth be Told sesong 1NRK3 og NRK TV20:55 Sjanger:Komedie

2018ons10okt09:00PremiereOrdeal by InnocenceAmazon Prime Video09:00 Sjanger:Drama

2018tor11okt09:00PremiereAll American sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:DramaTil Strim

2018fre12okt09:00PremiereThe Romanoffs sesong 1Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Drama

2018fre12okt09:00PremiereThe Haunting of Hill House sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Skrekk,Spenning

2018lør13okt06:00PremiereThe Split sesong 1NRK TV06:00 Sjanger:Drama,Krim,Periodedrama,Spionthriller,Thriller

2018lør13okt08:55PremiereThe Cry sesong 1TV 2 Sumo08:55 Sjanger:KrimTil Strim

2018man15okt09:00PremiereCamping sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:KomedieTil Strim

2018tor18okt21:4023:00PremiereKielergata sesong 1TV 2 og TV 2 Sumo21:40 - 23:00 Sjanger:Drama,KrimTil Strim

2018fre19okt06:0006:01PremiereEn dag sesong 1NRK TV06:00 - 06:01 Sjanger:Drama,Spenning,Thriller

2018fre19okt09:00PremiereHaunted sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Skrekk,Spenning

2018fre19okt09:00PremiereWanderlust sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Komedie

2018man22okt09:00PremiereKevin (Probably) Saves The World sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:Drama,KomedieTil StrimTil Viaplay

2018tir23okt09:00PremiereNicky, Ricky, Dicky & Dawn sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:BarnTil StrimTil Viaplay

2018ons24okt09:00PremiereBodyguard sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Krim,Thriller

2018ons24okt09:00PremiereFriheten sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:DramaTil StrimTil Viaplay

2018fre26okt09:00PremiereChilling Adventures of Sabrina sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Overnaturlig.,Skrekk,Spenning

2018fre26okt09:00PremiereLegacies sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:Drama,Fantasy,Romantikk,SpenningTil Strim

2018lør27okt09:00PremiereBlinded by the Lights sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:KrimTil Strim

2018søn28okt21:2523:50PremiereLykkeland sesong 1NRK1 og NRK TV21:25 - 23:50 Sjanger:Drama,Periodedrama

november

2018tor01nov09:00PremiereChance sesong 1Viaplay09:00 Sjanger:Drama,Spenning,ThrillerTil StrimTil Viaplay

2018tor01nov21:45PremiereThe Truth about the Harry Quebert Affair sesong 1C More, C More Series og TV 2 Sumo21:45 Sjanger:Drama,KrimTil Strim

2018fre02nov09:00PremiereHomecoming sesong 1Amazon Prime Video09:00 Sjanger:Drama,Thriller

2018søn04nov09:00PremiereHackerville sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:Spenning,ThrillerTil Strim

2018tir06nov21:20PremiereChicago Fire sesong 7NRK1, NRK3 og NRK TV21:20 Sjanger:DramaTil StrimTil Viaplay

2018fre09nov09:00PremiereSuper Drags sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Animasjon,Komedie

2018ons14nov21:00PremiereJegerne sesong 1TV 2 Sumo og C More21:00 Sjanger:Drama,KrimTil Strim

2018fre16nov09:00PremiereThe Kominsky Method sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Komedie

2018fre16nov09:00PremiereNarcos: Mexico sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Krim,Spenning

2018fre16nov09:00PremierePrince of Peoria sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Barn,Drama

2018fre16nov09:00PremiereShe-Ra and the Princesses of Power sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Animasjon,Barn

2018fre16nov20:15PremiereThe Tunnel sesong 1NRK TV20:15 Sjanger:Drama,Krim,Periodedrama,Spionthriller,Thriller

2018man19nov09:00PremiereEscape at Dannemora sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:Drama,Spenning,ThrillerTil Strim

2018man19nov09:00PremiereMy Brilliant Friend sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:Drama,PeriodedramaTil Strim

2018man19nov09:00PremiereSally4Ever sesong 1HBO Max09:00 Sjanger:KomedieTil Strim

2018tir20nov09:00PremiereMotown Magic sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Animasjon,Barn

2018fre23nov09:00PremiereFugitiva sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Spenning,Thriller

2018fre23nov23:1523:59PremiereMysterier i San Fransisco sesong 1NRK TV og NRK123:15 - 23:59 Sjanger:Drama,Krim

2018fre30nov09:00PremiereNicky Jam: El Ganador sesong 1Netflix09:00

2018fre30nov09:00PremiereBaby sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama

2018fre30nov09:00Premiere1983 sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Krim,Thriller

 

Oversikt over premieredatoer er forbeholdt våre abonnenter. Logg inn eller bli abonnent du også for å få enkel oversikt.