Annonse

Høsten 2018 byr på flere titalls nye serier i inn- og utland. Serienytt gir deg løpende oppdatert oversikt over hvilke serier som er på vei og hvor de eventuelt vil bli vist i Norge.

Antallet nye serier kan fort bli overveldende og det er nær sagt umulig å holde oversikt. Vi i Serienytt legger ned en litt ekstra innsats for å samle opp seriene som er satt opp med internasjonal premiere i høst. Ikke nok med det, hvis de er klar for en kanal eller strømmetjeneste i Norge så ser du her hvor.

På de ulike serienes serieside kan du sjekke ut trailer, nyhet og annen informasjon som er å oppdra. Der finner du også norsk premieredato om det er kjent.

de nye seriene som kommer høsten 2018
Amazon-serien Homecoming har Julia Roberts i hovedrollen. Foto: Amazon

I høst vil blant annet stjerner som Michael Douglas, Jim Carrey, Hugh Grant og Julia Roberts dukke opp i egne serier, mens både NRK og TV2 satser på nye norske serier her hjemme. Du finner de i oversikten under. 

Oversikten oppdateres fortløpende og vi legger til trailere, informasjon, premieredatoer og mer så fort det kommer slik at du får den mest komplette oversikten tilgjengelig.

Annonse

Vi gjør obs på at serier som har premiere i utlandet kan dukke opp i Norge først til vinteren eller neste år. Vi har også listet opp noen serier som kom i vår/sommer i utlandet, men som er bekreftet på kanal/tjeneste i Norge nå i høst.

Det er ikke gitt at alle serier i oversikten finner et norsk hjem.

Obs! Våre abonnenter finner kalender nederst i artikkelen for de seriene vi vet premieredato på. Ikke abonnent? Vurder det gjerne om du syntes slike oversikter som dette er til god hjelp. Da får du blant annet oversikt over kommende TV-serier, som til enhver tid inneholder mellom 100-400 kommende serier. 

Dette er seriene som kommer høsten 2018

Strømmetjeneste

Strømmetjeneste
  • Alle
  • Amazon Prime Video (6)
  • C More (4)
  • Discovery+ (6)
  • Disney+ (1)
  • HBO Nordic (12)
  • Netflix (20)
  • NRK TV (5)
  • TV 2 Sumo (6)
  • Viaplay (6)
Drama, Spenning, Thriller
6.8

Kielergata

TV2 Sumo
Kielergata er kjent som Skandinavias minst kriminelle sted. Det er et ypperlig bosted for Jonas, med sin mørke fortid og behov for et skjulested.Når et lik blir funnet endres alt. Han ønsker ikke at politiet skal etterforske og finne ut om hans fortid. Til sin forundring finner han ut at han ikke er den eneste beboeren i Kielergata som helst ser at politiet ikke snuser rundt.Les anmeldelse: Kielergata er akkurat hva norsk drama trenger
Fornyet
Drama, Periodedrama
7.8

Lykkeland

NRK TV
Vi følger fire unge mennesker i Stavanger samtidig som olje-eventyret starter. Handlingen er satt til 60- og 70-tallet. Serien er skrevet av Mette M. Bølstad (Nobel, Halvbroren). Budsjettet er på 96 millioner kroner.
Komedie
7.6

Det kunne vært verre

Discovery+
Trond Evensen er en kronisk ja-mann og deltidspappa til syv barn med seks forskjellige mødre. Espen Eckbo har hovedrollen i serien om en mann som aldri gir opp, til tross for livets mange utfordringer.
Fornyet
Drama, Science Fiction, Spenning
7.4

Manifest

HBO Nordic
Manifest har Josh Dallas (Once Upon a Time) og Melissa Roxburgh i hovedrollene. Handlingen er av det mystiske slaget, om et forsvunnet fly og dens passasjerer som dukker opp igjen fire år senere. For passasjerene har tiden stått stille, mens årene har gått for resten av verden.
Fornyet
Drama
7.5

The Resident

En idealistisk ung lege blir satt på prøve når han går under lære av en briljant eldre lege.
Fornyet
Action, Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.2

Bodyguard

Netflix
En krigsveteran får i oppdrag å være livvakt til en politiker som var en viktig fortaler for krigen han var med å utkjempe.
Action, Drama, Krim, Spenning
6.6

F.B.I.

Discovery+
Livet til FBI-agenter ved kontoret i New York er krevende og involverer spenning, action og drama. Serien kommer fra Dick Wolf, som blant annet står bak Chicago Med, Chicago Fire, Chicago P.D og Law & Order-seriene.
Drama
7.5

The Split

Skilsmisseadvokaten Hannah forlater familiebedriften og går over til konkurrenten. Samtidig får hun igjen kontakt med faren sin, som stakk av for 30 år siden.
Ferske episoder ute
Action, Drama
8.1

The Rookie

TV2 Sumo
Nathan Fillion spiller John Nolan, en nykommer i New York Politiet som drømmer om å skape seg en karrière i politiet selv om han er i 40-årene. Der må han blant annet takle utfordringer med yngre kolleger som avskriver det hele som en midtlivskrise.
Drama
7.9

A Million Little Things

C More, TV2 Sumo
En gruppe bestående av høyst ulike personer i Boston finner en felles tilhørighet fordi de alle føler at livet har gått litt i stå. Når en av de dør oppdager de for alvor verdien av vennskap.I andre sesong gleder gjengen seg til å møte Delilahs nye baby, samtidig som Eddie er plaget av skyldfølelse overfor Katherine. Spørsmålet om barn eller ikke blir stadig viktigere for Rome og Regina. Maggie og Gary begynner å tvile på forholdet sitt etter et besøk fra Maggies mor. PJ vil vite sannheten, noe som får konsekvenser for hele gjengen.
Fornyet
Drama, Skrekk, Spenning
7.5

Legacies

HBO Nordic
Spin-off fra The Originals. Vampyrserien handler om den neste generasjon overnaturlige skapninger ved "The Salvatore School for the Young and Gifted". Vil de ende opp som monstrene de var født til å bli eller heltene de ønsker å være?
Fornyet
Drama, Krim
7.4

Det som göms i snö

Discovery+, HBO Nordic, Viaplay
Rettssamfunnets grunnleggende prinsipper blir satt på prøve og et skjult maktspill tar seg inn i de fine korridorene. Men gamle sannheter kommer for en dag og lovens voktere går ikke av veien for å bryte samfunnets felles regler i kampen for å skjule sine egne feil.
Fornyet
Drama, Fantasy
8.2

A Discovery of Witches

Discovery+, HBO Nordic
Historikeren og heksen Diana Bishop som finner et gammelt forhekset manuskript. Sammen med vampyren Matthew Clairmont beskytter hun manuskriptet samtidig som de forsøker å avdekke flere mysterier.Serien er basert på boktrilogien All Souls skrevet av Deborah Harkness.
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
7.8

Condor

C More, Viaplay
CIA-analytiker Joe Turners idealisme blir satt på prøve når han snubler over en grusom, men brilliant plan som truer livene til millioner. Turner er en idealistisk "millenial" som i all hemmelighet blir med i CIA i håp om å reformere byrået fra innsiden.Men når alle på kontoret blir massakrert av profesjonelle drapsmenn tvinges han til å gå til kamp mot fienden. Først når han settes på prøve lærer han hvem han virkelig er.
Fornyet
Action, Drama
7.5

Mayans MC

Disney+, HBO Nordic
Handlingen tar til to og et halvt år etter hendelsene i Sons of Anarchy. MC-klubben Mayans MC holder til på grensen mellom USA og Mexico og her møter vi den hevnfulle Ezekiel "EZ" Reyes, som ønsker å bli fullverdig medlem i klubben.
Drama, Krim, Spenning
6.5

Bancroft

NRK TV
Overbetjent Elizabeth Bancroft leder teamet sitt i kamp mot kriminalitet.
Drama, Krim
7.1

Hidden

Discovery+
Etterforskerne Cadi John og Owen Vaughan får en krevende sak når en savnet kvinne blir funnet død etter flere år.
Drama
4.4

Charmed

C More, TV2 Sumo
Søstrene Maggie og Melanie mister sin mor i det som ved første øyekast ser ut som en ulykke. Etter dødsfallet får de besøk av Macy, som viser seg å være deres eldre søster. De tre oppdager at de har magiske evner og at moren ikke døde i en ulykke. Hun ble myrdet av noen med mektige krefter og onde hensikter. De tre må ta opp kampen for å forsvare menneskeheten.Dette er en nyversjon av klassikeren Charmed fra 90-tallet.
Fornyet
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller
8.3

Jack Ryan

Amazon Prime Video
Jack Ryan (John Krasinski) er en lovende CIA-analytiker som noe ufrivillig blir benyttet i feltet. Ryan ender opp med å avdekke et mønster av kommunikasjon mellom terrorister, noe som plasserer han i sentrum av et farlig spill med en ny form av terrorisme som truer med ødeleggelse på en global skala.
Drama, Miniserie, Periodedrama
7.7

A Very English Scandal

Historien er basert på livet til politikeren Jeremy Thorpe, som ble siktet for drapsforsøk på sin tidligere elsker Norman Scott. Han ble frikjent for påstandene, men hendelsen skapte sjokkbølger i Storbritannia og betydde slutten for hans politiske karrière.
Drama, Krim, Spenning
7.9

The Tunnel

Fransk-britisk krimserie som er løst basert på svensk-danske Broen. Den britiske etterforskeren Karl Roebuck må samarbeide med den franske etterforskeren Elise Wassermon i jakten på en seriemorder.
Drama, Krim, Periodedrama
8.4

Babylon Berlin

HBO Nordic, NRK TV
Basert på bokserien til tyske Volker Kutscher, følger serien den tyske etterforskeren Gereon Rath, som i 1929 blir sent til Berlin for å etterforske et nettverk av dop, sex, politiske intriger og mord.
Drama
8.1

New Amsterdam

Viaplay
Den briljante legen Max Goldwin (Ryan Eggold) blir direktør på et av USAs eldste offentlige sykehus. Han setter straks igang med å bekjempe byråkratiet for å gi pasientene den beste behandlingen som er mulig.
Drama, Krim, Thriller

1983

Netflix
Den kalde krigen går inn i sluttfasen. Tyve år etter et ødeleggende terroristangrep snubler en vanæret etterforsker og en student over en konspirasjon.
Drama, Krim, Spenning
6.6

Dead Lucky

NRK TV
En etterforsker er besatt på å fakke en raner som drepte en av hennes kolleger.
Drama, Spenning, Thriller
8.0

Escape at Dannemora

HBO Nordic
Basert på den sanne historien om de to drapsdømte fangene Richard Matt og David Sweat som fikk hjelp til å rømme fra fengsel av den kvinnelige fengselsbetjenten Tilly Mitchell, som hadde en affære med de begge.
Drama, Spenning, Thriller
7.4

Conspiracy of Silence

Viaplay
Den internasjonale våpenhandelen danner bakteppet for denne politiske thrilleren. Våpenhandleren Robert Kastell vender hjem til Sverige på jakt etter hevn.
Fornyet
Drama
7.6

All American

HBO Nordic
Sportsdrama inspirert av livet til NFL-spiller Spencer Paysinger. I All Out American møter vi Spencer James, en voksende stjerne innen amerikansk fotball. Han blir rekruttert til Beverly Hills-laget, som betyr at han må flytte ut fra sin velkjente - men langt mer krevende - miljø i Compton. Ikke alle lagkameratene ved Beverly Hills ønsker han velkommen.
Drama, Krim, Miniserie
7.3

Ordeal By Innocence

Den velstående Rachel Argyll blir myrdet. Et av hennes adopterte barn blir først anklaget for mordet, men også han blir drept. Serien er basert på Agatha Christie-boken ved samme navn.
Drama, Romanse, Periodedrama

Vanity Fair

Serien er basert på William Makepeace Thackeray-verket ved samme navn, som ble publisert i 1847 og 1848.Den handler om antihelten Becky Sharp som forsøker å tilpasse seg livet blant samfunns-eliten.
Fornyet
Komedie
8.2

The Kominsky Method

Netflix
Den en gang så kjente Sandy Kominsky og hans agent Norman Newlander navigerer livet som seniorer i Los Angeles, en by som verdsetter det vakre og unge.
Fornyet
Drama, Thriller
7.7

You

Netflix
En bokselger blir besatt av en forfatter og går drastisk til verks for å fjerne alle hindringer mellom dem. 
Drama, Komedie
7.9

Kidding

HBO Nordic
Jeff, kjent som Mr. Pickles, er et ikon på barne-TV. Han utstråler godhet og visdom for det amerikanske publikum. Når hans liv begynner å implodere oppdager Jeff at livet ikke er et eventyr. Han er en snill mann i en slem verden, resultatet blir både hysterisk morsomt og hjerteskjærende.
Drama, Thriller
7.5

Homecoming

Amazon Prime Video
Psykologisk thriller om en saksarbeider ved et hemmelig statlig bygg og en soldat som lengter etter å vende tilbake til det sivile liv.
Action, Drama, Krim
5.8

Magnum P.I.

Viaplay
Thomas Magnum er en veteran som har tjenestegjort i Afghanistan. Han anvender erfaring, ferdigheter og kunnskaper opparbeidet som soldat i sin nye jobb som privatetterforsker.Serien er en nyversjon av klassikeren med samme navn fra 80-tallet.
Komedie
6.3

Kongsvikklinikken

Discovery+
På Kongsvikklinikken finner vi mange ulike helsetilbud under samme tak. Vi følger livet både på innsiden og utsiden av klinikken.
Fornyet
Drama, Skrekk, Spenning, Thriller
8.7

The Haunting of Hill House

Netflix
Historien hopper mellom fortid og nåtid når en oppbrutt familie bearbeider skremmende minner om det gamle hjemmet deres og de nifse hendelsene som jagde dem ut.
AvsluttesFornyet
Drama, Fantasy, Skrekk, Spenning
7.8

Chilling Adventures of Sabrina

Netflix
Tenåringsheksen Sabrina må balansere livet som halvt heks og halvt dødelig - samtidig som hun kjemper mot onde krefter som truer henne, familien og andre mennesker.
Drama, Komedie
8.0

Mr. Inbetween

HBO Nordic
Scott Ryan, som også spiller hovedrollen som den kriminelle Ray Shoesmith. Han gjør sitt beste for å kombinere livet som kriminell og familiefar. 
Drama, Krim, Spenning, Thriller
8.4

Narcos: Mexico

Netflix
Guadalajara-kartellets vekst på 80-tallet danner bakteppet for serien om DEA-agent Felix Gallardo. Serien er en spin-off av Narcos.
Fornyet
Drama, Spenning, Thriller
7.6

Élite

Netflix
Når tre tenåringer fra arbeiderklassen får plass på en eksklusiv skole i Spania, fører konflikten mellom de rike og de fattige studentene til drap.
Action, Drama, Spenning
7.1

Whiskey Cavalier

En actionfylt dramaserie om «superagenten» Will Chase i FBI. Han ender opp med å samarbeide med CIA-agenten Francesca Trowbridge (Lauren Cohan). Sammen må de redde verden.
Drama, Krim, Spenning
7.1

The Cry

C More, TV2 Sumo
Britisk miniserie der et par opplever at Australia-turen tar en dramatisk vending når sønnen forsvinner under et stopp i en søvnig småby. Gjennom tilbakeblikk får vi vite mer om ekteskapet deres og den vanskelige foreldrerollen, samtidig som letingen etter barnet pågår. Den psykologiske thrilleren «The Cry» bygger på Helen Fitzgeralds kritikerroste roman med samme navn.
Skrekk, Spenning
6.3

The purge

Amazon Prime Video
En dag i året tillates det å begå drap.
Drama, Romanse, Spenning
6.3

The Innocents

Netflix
Serien handler om to tenåringer på rømmen. De spilles av henholdsvis Percelle Ascott og Sorcha Groundsell. Kjærlighetshistorien involverer flukt fra familien, eventyr og selvoppdagelse.
Komedie
4.2

Camping

HBO Nordic
En campingtur går ikke helt etter planen. Ekteskap settes på prøve og kvinnerivalisering oppstår i en helg som var ment å være en idyllisk bursdagsfeiring. Dette er en amerikansk nyinnspilling av den britiske serien Camping.
Komedie
6.9

Single Parents

Viaplay
En gruppe enslige foreldre støtter hverandre i jobben med å oppdra sine 7 år gamle barn samtidig som de holder fast ved et privatliv ved siden av foreldrerollen.
Drama, Komedie
8.0

Maniac

Netflix
Annie Landsberg og Owen Millgrim er to fremmede som møtes under en mystisk klinisk studie. Annie er misfornøyd og målløs, fiksert på sitt ødelagte forhold med moren. Owen streber med schizofreni.Serien er amerikansk nyinnspilling av den norske serien med samme navn fra 2014. Hakon Bast Mossige og Espen PA Lervaag står bak den norske versjonen, som ble sendt på TV2.
Drama
7.3

Lodge 49

Amazon Prime Video
Eks-surferen Sean "Dud" Dudley leter etter et mål i livet etter farens død og påfølgende kollaps av familiebedriften.
Drama, Komedie
7.0

The Good Cop

Netflix
En vanæret tidligere New York-politimann bor sammen med sin sønn, en pliktoppfyllende politimann med mengder av integritet. Faren gir sønnen råd i alt fra å løse saker til hvordan kvinner skal behandles.
Drama
7.3

17

NRK TV
17 er en nedtellingshistorie på 17 episoder, der publikum ikke vet hva man teller ned til: Abdi og kompisene hans har en bekymringsløs hverdag i Groruddalen. Det Abdi ikke vet er at om 17 dager kan livet hans bli snudd på hodet.
Ferske episoder ute
Animasjon, Fantasy, Komedie
7.2

Disenchantment

Netflix
I Dreamland i middelalderen drar den alkohol-glade prinsessen Bean på eventyr med Elfo og sin egen personlige demon Luci. De møter på troll, monstre, orker og en haug menneskelige idioter på veien.Serien kommer fra The Simpsons og Futurama-skaper Matt Groening.
Animasjon, Komedie
7.0

Paradise PD

Netflix
Animasjonsserie for voksne. Serien handler om en gruppe håpløse politimenn.
Action, Animasjon, Eventyr
8.2

The Dragon Prince

Netflix
To menneskelige prinser danner et uvanlig samarbeid med en snikmorder sent for å drepe de. De reiser på oppdrag for å skape fred.
Drama, Antalogiserie
7.0

The Romanoffs

Amazon Prime Video
Antologi-serie satt til moderne tid. Handler om mennesker som tror de er etterkommere av Romanov-familien, som i sin tid hersket over Russland.Det er Mad Men-skaper Matthew Weiner som står bak serien.
Drama
7.4

The Village

Vi følger livene til beboerne i et leilighetskompleks i Brooklyn. Opp gjennom årene har beboerne blitt gode venner som sammen møter livets utfordringer.
Drama, Spenning, Thriller
6.6

The Fix

Serien handler om en advokat som vender tilbake til advokatyrket etter 8 år. Årsaken til at hun sluttet var et knusende tap i en drapssak.
Komedie
6.1

Sally4Ever

HBO Nordic
I 10 år har Sally levd et kjedelig og repeterende liv med David. Når han frir går hun inn i krisemodus og innleder et forhold med Emma, en forførende og karismatisk skuespiller og musiker.
Komedie
6.4

Welcome to the Neighborhood

En i overkant snille og hyggelige familiefar flytter inn i et tøft nabolag sammen med familien. Det er ikke alle der som setter pris på hans gode naboånd. Josh Lawson og Cedric the Entertainer har hovedrollene.
Drama
7.2

Switched

Netflix
Ayumis perfekte liv på videregående går opp i røyk når Zenko, en sjalu klassevenninne, stjeler kroppen, kjæresten og livet hennes.
Drama, Barn
5.5

Prince of Peoria

Netflix
Den rike prinsen Emil reiser til USA for å leve et liv i inkognito. Der blir han venn med Teddy, som er hans strake motsetning.
Komedie
7.6

The Kids Are Alright

Familiekomedie satt til 70-tallet som handler om en irsk-katolsk familie som bor i utkanten av Los Angeles. Michael Cudlitz (The Walking Dead) har hovedrollen.
Drama, Komedie, Romanse
7.3

Forever

Amazon Prime Video
Ekteparet June og Oscar lever et behagelig, men forutsigbart forstadsliv i California. De har i årevis hatt de samme samtalene, spist den samme maten og tatt behagelige ferieturer til det samme leiehuset ved sjøen. Men etter at June overtaler Oscar til litt forandring, fører en uforutsett hendelse til at forholdet deres endres, og de må avgjøre om de faktisk er ment for hverandre.
Animasjon, Barn
7.9

Motown Magic

Netflix
8 år gamle Ben har stor fantasi og et enda større hjerte. Han er den utvalgte til å kunne anvende en magisk pensel som kan gjøre kunst-karakterer levende.
Action, Animasjon, Barn
4.3

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Vi følger Raphael, Leonardo, Donatello og Michelangelo på nye eventyr i New York.Action-komedien følger brødrene mens de oppdager nye, uante superkrefter i møte med en mystisk verden som de ikke ante fantes under New Yorks gater.
Animasjon, Komedie
5.8

Super Drags

Netflix
Tre homofile kolleger lever alle et dobbeltliv. For i de sene nattestimer er de alle superhelter som sloss mot den onde konservative politikeren Sandoval og dronningen Lady Elza.

Premieredatoer

Oversikt over premieredatoer er forbeholdt våre abonnenter. Logg inn eller bli abonnent du også for å få enkel oversikt.  
Annonse