Annonse

USA Network har valgt å fornye The Sinner. Bill Pullmans rollefigur vil bli hovedfokus i en sesong som i liten grad vil involvere Jessica Biels rollefigur Cora. 

The Sinner var opprinnelig tiltenkt å være en miniserie på amerikanske USA Network. Solide seertall og kritikerrost har fått kanalen til å se på muligheter for å fortsette historien. Løsningen blir en andre sesong som fokuserer på etterforsker Harry Ambrose, som reiser til New York for å løse en vanskelig sak om hvorfor en 11 år gammel gutt myrdet sine egne foreldre.

Bill Pulman er fortsatt med når The Sinner vender tilbake. Foto: USA Network.

Jessica Biel, som både hadde hovedrollen og var produsent i første sesong, vil i beste fall vende tilbake i en begrenset gjesterolle. Hun spilte Cora i første sesong. Biel vil fortsette i produsentrollen.

Derek Simonds fortsetter som sjefprodusent, med Biel, Michelle Purple og Brad Winters som produsenter. Den nye sesongen vil bestå av 8 episoder, det er ikke gitt ut noe informasjon om når sesongen ventes å ha premiere i USA. I Norge er det NRK som har rettighetene til The Sinner, de sender også USA Networks andre kritikerroste serie Mr. Robot.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer