USA Network har valgt å fornye The Sinner. Bill Pullmans rollefigur vil bli hovedfokus i en sesong som i liten grad vil involvere Jessica Biels rollefigur Cora. 

The Sinner var opprinnelig tiltenkt å være en miniserie på amerikanske USA Network. Solide seertall og kritikerrost har fått kanalen til å se på muligheter for å fortsette historien. Løsningen blir en andre sesong som fokuserer på etterforsker Harry Ambrose, som reiser til New York for å løse en vanskelig sak om hvorfor en 11 år gammel gutt myrdet sine egne foreldre.

Bill Pulman er fortsatt med når The Sinner vender tilbake. Foto: USA Network.

Jessica Biel, som både hadde hovedrollen og var produsent i første sesong, vil i beste fall vende tilbake i en begrenset gjesterolle. Hun spilte Cora i første sesong. Biel vil fortsette i produsentrollen.

Derek Simonds fortsetter som sjefprodusent, med Biel, Michelle Purple og Brad Winters som produsenter. Den nye sesongen vil bestå av 8 episoder, det er ikke gitt ut noe informasjon om når sesongen ventes å ha premiere i USA. I Norge er det NRK som har rettighetene til The Sinner, de sender også USA Networks andre kritikerroste serie Mr. Robot.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here