Mayans MC kommer på HBO Nordic

Annonse

HBO Nordic vil vise den kommende dramaserien Mayans MC. Serien er spin-off av Sons of Anarchy.

Vi har tidligere skrevet om den nye serien til Sons of Anarchy-skaper Kurt Sutter. Det er også denne gang den amerikanske kanalen FX Networks som står bak. Serier derfra har de siste årene endt opp på HBO Nordic, som sender nye episoder kun timer etter amerikansk førstegangsvisning. Så er også tilfellet med Mayans MC.

Handlingen tar til to og et halvt år etter hendelsene i Sons of Anarchy. MC-klubben Mayans MC holder til på grensen mellom USA og Mexico og her møter vi den hevnfulle Ezekiel «EZ» Reyes, som ønsker å bli fullverdig medlem i klubben.

HBO Nordic beskriver handlingen slik:

«Ezekiel «EZ» Reyes (JD Pardo) har nylig avsluttet soning i fengsel og er nå et potensielt medlem av mc-gjengen Mayans avsnitt ved Californias grense mot Mexico. Nå må EZ gjenoppbygge sitt rykte og identitet i en by hvor han en gang var ung og lovende med den amerikanske drømmen innenfor rekkevidde.»

Sutter skapte serien sammen med Elgin James. Manus til første episode er skrevet av sistnevnte, mens Sutter stod for regi av pilotepisoden. Senere ble store deler av episoden spilt inn på nytt, nå med Norberto Barba som regissør.

Medvirkende skuespillere er blant annet J. D. Pardo, Edward James Olmos, Jacqueline Obradors, Antonio Jaramillo, Richard Cabral, Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Emilio Rivera, Joseph Raymond Lucero, Frankie Loyal Delgado, Carla Baratta og John Ortiz

Totalt ti episoder er blitt produsert. Serien har premiere i USA 4. september, mens den på HBO Nordic blir tilgjengelig 5. september.

| Premierekalender: Hold deg oppdatert over hva som kommer

2018ons05sep09:00PremiereMayans MC sesong 1HBO Nordic09:00 Sjanger:Action,Drama

 

Se også

| Stor guide: Seriesommeren 2018
|
 Stor guide: Seriehøsten 2018
| For abonnenter: Alle kommende serier

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X