Sons of Anarchy spin-off Mayans MC har fått grønt lys. Premiere i 2018

Annonse

Endelig er det klart at Sons of Anarchy-oppfølgeren Mayans MC har fått grønt lys. Premieren blir sent i 2018.

Sons of Anarchy-universet, som startet med TV-serien rundt Jax Teller (Charlie Hunnam) og hans familie i 2008, vil fortsette i denne nye serien.

Mayans MC vil bli det neste kapittelet i universet, hvor handlingen er satt til etter hendelsene i Sons of Anarchy. Serien starter i det den nylig løslatte EZ Reyes blir en «prospect» (medlem med lav rang) for Mayan MC, på grensen mellom California og Mexico. Reyes må forme sin nye lovløse identitet i en by hvor han tidligere var gullgutten.

Serien har JD Pardo (Revolution) i hovedrollen som EZ. Edward James Olmos (Battlestar Galactica), Richard Cabral (American Crime), Michael Irby (The Unit), Sarah Bolger (Into The Badlands), Clayton Cardenas (American Crime), Antonio Jaramillo (Shades of Blue) og Carla Baratta har også roller i serien.

Serien er skapt av Sons of Anarchy-skaper Kurt Sutter og filmregissøren Elgin James (Lowriders). Noberto Barba (Grimm, Lights Out) regisserte mesteparten av scenene til den endelig utgaven av piloten, etter at prosjektet egentlig alt tidligere hadde produsert en annen pilot med et par andre skuespillere, karakterer og historier.

Det var FX som sendte Sons of Anarchy og vil sende spin-off serien, men de har ikke kunngjort en premieredato. Tidlig i høst er hva vi forventer at serien vil dukke opp. Det er for tidlig å si hvor serien vil ende opp i Norge, siden serien nettopp ble kunngjort.

Øverst kan du se første bilde av Mayans MC.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X