Dette kommer på HBO Nordic i august 2018

Hva kommer på HBO Nordic i august 2018? Det blir blant annet mer zombiedrama og ny sesong av Insecure. Serienytt gir deg oversikten!

Sammenlignet med Netflix ser det ut til at HBO Nordic er et godt stykke unna mengden innhold og det er i skrivende stund ingen nye serier som er kunngjort for tjenesten. Til gjengjeld er det ferske sesonger av en håndfull populære serier – i tillegg til at seriene som hadde premiere i juli også kommer med nye episoder.

Annonse

Casual er tilbake med fjerde og siste sesong. Den innkjøpte Hulu-serien ankommer tjenesten med nye episoder 1. august.

4. august er det tid for ny sesong av en av HBOs mindre kjente serie Animals. I midten av måneden (13. august) er Fear The Walking Dead, en av tjenestens mest populære serier tilbake etter sommerpause.

Zombie-serien har gjennomgått store endringer, hvor blant annet en av rollefigurene fra moderserien The Walking Dead dukket opp i starten av sesongen. På årets San Diego Comic-Con utelukket ikke talspersoner fra serien at rollefigurer fra seriene kan møte på hverandre i fremtiden.

Dette kommer på HBO Nordic i august 2018
Fear The Walking Dead kan nå skilte med blant annet Maggie Grace (Lost) og Garret Dillahunt (Deadwood). Foto: HBO nordic

Samme dag som Fear The Walking Dead er både Ballers og Insecure på plass med henholdsvis sesong 4 og sesong 3.

Det dukker nok også opp filmer og annet innhold som vi i skrivende stund ikke har fått informasjon om, de blir lagt til fortløpende.

Dette kommer på HBO Nordic i august 2018

Om forfatter

Redaksjonen
Redaksjonenhttps://serienytt.no
Serienytt-redaksjonen har servert informasjon om strømming, TV-serier og bransjenyheter siden 2011.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom