Hva kommer på Netflix i august 2018? Svaret er nærmere et dusin nye serier og en håndfull filmpremierer. Serienytt gir deg den komplette oversikt. Sjekk ut trailere, finn premieredato og les om alt som er nytt på Netflix. 

For å hjelpe deg med å holde oversikten har samler vi i Serienytt de mest komplette oversiktene over hva som kommer på TV og strømming.

Netflix er nok i en særklasse nå hva gjelder mengden av nytt innhold. Det er ikke uvanlig at selv tjenestens egne oversikter har hull. Derfor håper vi at slike oversikter er til hjelp i det som sikkert er travle dager. Vi legger daglig inn nye filmer, serier og programmer som dukker opp på tjenesten.

Ny sesong av Ozark

Hvilke høydepunkter er det så å finne i den siste sommermåneden? I august er det blant annet ny sesong av Ozark og Better Call Saul, to dramaserier vi ikke nøler med å anbefale. I tillegg er det mye nytt å oppdage.

Insatiable. Foto: Netflix
Insatiable er i hardt vær alt før premieren. Dens kritikere reagerer på det de mener er usunt kroppspress. Foto: Netflix

Det er blant nye serier måneden virkelig er spennende for Netflix-abonnenter. Komiserien All About the Washingtons og den kontroversielle Insatiable ventes å bli populære tilslag i Netflix-biblioteket.

Annonse

Guy Pearce serie spilte inn scener i Norge

En serie som raskt kan bli en ny hitserie er The Innocents, som blant annet er spilt inn i Norge. Handlingen er satt til Storbritannia hvor vi følger et ungt par med en noe spesiell utfordring. Thriller og sci-fi er kombinert for å gi en Romeo og Julie-lignende historie Netflix håper blir en av sensommerens store snakkiser.

The Innocents
The Innocents. Foto: Netflix

Sorcha Groundsell i rollen som June og Percelle Ascott i rollen som Harry er seriens to hovedroller. Her dukker også Hollywood-stjernen Guy Pearce opp i en fast rolle. Totalt 10 episoder slippes samtidig på tjenesten.

Det er også en håndfull andre nye serier, både fra Sør Amerika og Asia. I tillegg til et par nye serier for de minste.

Det blir også satire for voksne med Disenchantment, fra The Simpsons-skaper Matt Groening, og den enda mer vulgære Paradise PD.

Disenchantment. Foto: Netflix
Disenchantment. Foto: Netflix

På filmfronten fortsetter også Netflix å gi oss filmpremierer nærmest ukentlig. Frasier-stjernen Kelsey Grammer er blant annet klar med komedien Like Fater sammen med Veronica Mars-stjernen Kristen Bell.

Like Father. Foto: Netflix

Netflix-filmene i sommer har nok ikke helt sprengt skalaen, med blant annet totalslaktede How it Ends. Kan kanskje en komedie gi tjenesten sommerhiten de håper på?

Øvrige filmpremierer er blant annet dramafilmen To All The Boys I’ve Loved Before og den helsprø komedien The Package.

Innkjøpte filmer er det også en god del av, som Tom Hanks-filmen Inferno og animasjonsfilmen Sausage Party.

Du kan se trailere, bilder og finne alt av informasjon i oversikten under. Den oppdateres fortløpende!

 

Nye serier og sesonger

august, 2018

 

Filmpremierer

august, 2018

 

Øvrige serier

august, 2018

 

Øvrige filmer

august, 2018

 

Stand-up

august, 2018

 

Dokumentarer

august, 2018

 

Programmer

august, 2018

 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer