Mr. Sunshine: Netflix har sikret seg den visuelle perlen fra Sør-Korea

Annonse

Mr. Sunshine blir et av det mest spennende asiatiske seriene som blir tilgjengelig for oss nordmenn etter at Netflix sikret seg rettighetene. Traileren avslører nydelig cinematografi og et romantisk drama som frister. 

Det er godt å se hvordan mangfoldet i serietilbudet har eksplodert takket være strømmetjenester. Det eksisterer en stor kamp om blant annet det asiatiske publikum hos de største aktørene, bi-effekten av det er at vi nordmenn får tilgang til mer variert innhold.

Mr. Sunshine er en slik serie skal vi tro Hollywood Reporter, som ut fra traileren ser ut til å satse på visuelle godbiter. Hvorvidt serien, som består av 24 episoder, har kvaliteter utover dette gjenstår å se.

Serien følger en ung koreansk gutt som rømmer til USA i forbindelse med Shunmiyangyo (USAs første militærekspedisjon til Korea). Han vender tilbake til hjemlandet som voksen mann, nå en offiser i USAs marine. Han forelsker seg i datteren til en aristokrat og avdekker også at utenlandske krefter planlegger å kolonisere Korea.

Her får vi nok en historieleksjon (serien er satt til 1800-tallet) med forbudt kjærlighet, kulturkrig og en god dose melodrama. Det fungerer ypperlig i Outlander, som gjør at i hvert fall min nysgjerrighet pirres.

https://www.youtube.com/watch?v=fTratSPhnzo

Folkene bak serien har en god CV å vise til. Manusforfatter Kim Eun-Sook og regissør Lee Eung-Bok har de siste årene samarbeidet tett. Det er de samme som stod bak Descendants of the Sun, en serie som ble en hit både hos seere og kritikere. Den serien ble solgt til 32 land.

I hovedrollene finner vi Lee Byung-hun (G.I. Joe) og Kim Tae-ri som spiller seriens romantiske par.

Mr. Sunshine kommer etter planen på Netflix 19. juli.

2018tor19jul09:00PremiereMr. Sunshine sesong 1Netflix09:00 Sjanger:Drama,Romantikk

 

Les også: Dette kommer på Netflix i juli 2018.


Ønsker du oversikt over alle kommende serier? Serienytt-abonnenter finner en slik oversikt her. 


 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X