Dette kommer på Netflix i juni 2018

Del nyheten

Netflix sparker igang sommeren med fortsettelsen på forrige sommers populære nykommer GLOW, i tillegg er Luke Cage tilbake. Serienytt gir deg oversikt over alle nye filmer, serier og programmer på strømmetjenesten.

I juni kan Netflix skilte med et dusin nye serier eller sesonger og et halvt dusin nye egenproduserte filmer. Det dukker også opp noen titalls eldre filmer på tjenesten og en håndfull programmer og dokumentarer.

Nye sesonger av The Ranch, Luke Cage og GLOW

Siste sesong med Danny Masterson i The Ranch er på plass 15. juni, mens den kritikerroste superheltserien Luke Cage følger uken etter 22. juni. Fjorårets sommerhitserie GLOW er tilbake med sesong 2 mot slutten av måneden (29. juni).

Relatert: GLOW sesong 2 – trailer, informasjon og premieredato

Satsingen på innhold rettet mot barn fortsetter med en håndfull nye serier som The Hollow, Treehouse Detectives og Harvey Street Kids.

Russisk krim, Sør-Koreansk romantikk

Det blir også nytt innhold fra andre deler av verden enn den engelskspråklige. I russiske Sniffer følger vi en etterforsker med bemerkelsesverdig god luktesans. De to første sesongene kom tidligere i år, mens 1. juni var også den rimelig ferske tredje sesongen på tjenesten.

Something in the Rain. Foto: Netflix

For romantikere kan Sør-Koreanske Something in the Rain være verdt å sjekke ut fra 1. juni.

Det er også nye sesonger på plass av de innkjøpte seriene You Me Her (1. juni) og Shooter (22. juni). Sistnevnte sendes ukentlig kun timer etter amerikansk førstegangsvisning.

Slutt for Sense8

En av sommerens høydepunkt blir avslutningen på Sense8. Med en 2-timers film vil den særegne kultserien forhåpentlig få et verdig punktum etter fjorårets kansellering.

Brian J Smith
Brian J Smith, her i Netflix-serien Sense8. Foto: Netflix

På filmfronten blir det ellers romanse i Alex Strangelove og komedie i Set it Up, to nye Netflix-produserte filmer. Det blir også storfilmer gjort tilgjengelig, som Dunkirk (12. juni) og animasjonsfilmen Open Season (1. juni) .

 

Nye serier og sesonger

juni, 2018

 

Filmpremierer

juni, 2018

 

Øvrige serier

juni, 2018

 

Øvrige filmer

juni, 2018

 

Stand-up

juni, 2018

 

Dokumentarer

juni, 2018

 

Programmer

juni, 2018

 

Se også:

Annonse