GLOW sesong 2: Trailer, bildegalleri, premieredato og informasjon

Del nyheten

Sesong 2 av GLOW skal spre latter og glede i sommer. Her kan du se trailer, bildegalleri og finne øvrig informasjon om den nye sesongen. 

Komiserien GLOW er inspirert av den ekte historien om den kvinnelige wrestlingligaen på 80-tallet. Satt til Los Angeles viser serien de store frisyrene og de store slagene.

Vi følger den arbeidsløse skuespilleren Ruth (Allison Brie, Community) som i et desperat forsøk på å realisere drømmene sine satser på en rolle i en ukentlig tv-serie om kvinnelige wrestlere.

 

Hva skjedde i sesong 1?

Husker du ikke alt som skjedde i første sesong? Det er ikke unormalt. Netflix har gitt ut en liten videsnutt som recapper sesong 1:

 

Hvem er med?

Alison Brie har fortsatt hovedrollen som Ruth og Bettie Gilpin som Bette. Kate Nash, Marc Maron, Kia Stevens, Ellen Wong og Sydelle Noelle er også tilbake.

GLOW sesong 2. Foto: Netflix

Nye skuespillere er Annabella Sciorra (The Sopranos, Jungle Fever), Shakira Barrera og Wyatt Nash (Dear White People).

Sciorra spiller Rosalie Biagi som er moren til en av GLOW-jentene. Nash spiller en kjekk ny kameramann med potensial for å skape litt drama i kulissene – bokstavelig talt. Barrera vil spille en av teamets nye wrestlere Yalanda.

 

Hva handler sesong 2 av GLOW om?

Mens første sesong handlet om etableringen av den uortodokse wrestlinggruppen vil den nye sesongen vise livet som håpefulle TV-stjerner nå som GLOW er blitt en realitet.

Handlingen er fortsatt satt til 80-tallet. Innspillingen av jentenes underholdningsprogram i Las Vegas er ventet å få mye fokus og stå for drama, intriger og utfordringer.

 

Når kommer sesong 2 av GLOW?

29. juni 2018 vil samtlige episoder av den nye sesongen ankomme tjenesten. Du kan følge med i Netflix-kalenderen for flere premieredatoer.

2018fre29jun09:00PremiereGLOW sesong 2Netflix

 

Trailer for GLOW sesong 2

Netflix kunngjorde premieredato med en kreativ liten sniktitt på hva vi har i vente.

https://www.youtube.com/watch?v=wwVOmTImfLA

 

Bildegalleri for GLOW sesong 2

 

Ønsker du enda mer informasjon?

Annonse