The Affair sesong 4. Foto: HBO Nordic.

HBO Nordic fortsetter med satsingen på superheltserier med den innkjøpte nykommeren Marvel’s Cloak and Dagger, The Affair er endelig tilbake og siste sesong av 12 Monkeys

Ny HBO-original

Er det HBO Nordic som serverer sommerens beste nykommer? Succession er en dramaserie med høyt tempo og nok av intriger, skal vi tro traileren.

Sabotasje, opprør og maktkamp oppstår i den mektige Roy-familien når familiens overhode (Brian Cox) ønsker å tre tilbake.

Serien er skapt av Jesse Armstrong, med Will Ferrel og Adam McKay som produsenter.  Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun og Matthew Macfadyen har også roller i serien. Serien har premiere 4. juni.

Annonse

En annen ny serie er Pose, fra FX. Serien er en musikal fra Glee– og American Horror Story-skaper Ryan Murphy. Serien er satt til New York i 1986 og utforsker ulike sosiale lag i storbyen.

Den kommer 4. juni, fire dager senere kommer også superheltserien Marvel’s Cloak and Dagger. Serien handler om tenåringene Tandy Bowen og Tyrone Johnson. De blir kjærester og oppdager at de har superkrefter som fungerer best når de er sammen.

 

Slutt for 12 Monkeys

Sci-fi serien 12 Monkeys er en av seriene som ble bedre for hver sesong, skal vi tro vår anmelder. Juni markerer starten på slutten med den etterlengtede fjerde sesongen som har premiere 16. juni.

Snart slutt for duoen i 12 Monkeys. Foto: HBO Nordic

To dager senere er det The Affair, en av strømmetjenestens mest populære serier, som endelig er tilbake igjen. Ventetiden har denne gang vært ekstra lang for fortsettelsen av Showtime-serien. Forrige sesong ble sendt vinteren 2016/2017.

 

En rekke filmklassikere

På filmfronten er det en rekke klassikere som er tilgjengelig fra 1. juni. Alle Indiana Jones-filmene, dramaperlen Into The Wild og Gene Hackman-filmen Chinatown kan være vel verdt å få med seg.

I tillegg blir det action i Lara Croft-filmene med Angelina Jolie i hovedrollen, Kevin Costner-filmen The Untouchables og 80-tallets ultimate sommerfilm Grease.

Forrest Gump
Forrest Gump er nå tilgjengelig på HBO Nordic.

Dette er bare noen av klassikerne, for her er det filmer med både Tom Hanks, Tom Cruise og Will Ferrel på menyen. Fullstendig liste finner du nederst i artikkelen, den oppdateres fortløpende.

 

Dette kommer på HBO Nordic i juni 2018

Serier:

juni, 2018

Filmer:

juni, 2018

 

Øvrige oversikter

Du kan sjekke HBO Nordic-kalenderen for flere premierer.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer