Magnum P.I.: Justin Lin-regissert nyversjon

Magnum P.I. er en av høstens nykommere fra amerikanske CBS. Serien er den siste i rekken av nyversjoner av amerikanske klassikere. Dette er hva du bør vite om den nye serien.

CBS står bak flere nyversjoner de siste årene. De har opplevd stor suksess med MacGyver og Hawaii Five-0. Kanalen står også bak Blue Bloods, som har Tom Selleck – den originale «Thomas Magnum» – i hovedrollen.

Annonse
Magnum P.I.
Originalen Tom Selleck som Thomas Magnum i serien fra 80-tallet.

For å rydde plass til blant annet Magnum P.I. kansellerte kanalen spenningsseriene Scorpion og Wisdom of the Crowd. CBS har også spenningsserien F.B.I på vei for 2018/2019-sesongen.

Hostel-stjernen som den nye Thomas Magnum

Jay Hernandez sikret seg hovedrollen som Thomas Magnum. Skuespilleren har de siste årene spilt i blant annet The Expanse og Scandal. Han slo opprinnelig igjennom med en rolle i Hang Time fra 1998 til 2000.

Jay Hernandez
Jay Hernandez. Foto: Gage Skidmore

På filmlerretet har han hatt hovedrollen i Hostel (2005) og spilte El Diablo i Suicide Squad (2016).

Med seg får han Perdita Weeks i en fremtredende rolle. Den 32 år gamle briten har vært aktiv skuespiller siden 1993 – kun 8 år gammel. Hun har primært spilt i miniserier, i tillegg til et par år i Showtime-serien The Tudors. Hun var sist å se i blockbusteren Ready Player One (2018).

Hun spiller Julia Higgins, en resurssterk og noe ufrivillig partner for Magnum. I originalen var dette en mannlig rolle (Jonathan Higgins, spilt av John Hillerman).

Piloten Theodore ‘TC’ Calvin spilles av Stephen Hill, som sikrer seg sin første store faste rolle etter gjesteroller i serier som Law & Order: SVU, Blue Bloods, Louie og Boardwalk Empire.

Zachary Knighton, her i Flashforward, spiller Rick Wright. Foto: ABC

Et kjent seriefjes som blir med er Zachary Knighton, han hadde hovedroller i blant annet Happy Endings og Flashforward. Han spiller Magnums høyre hånd Orville ‘Rick’ Wright i serien, en rolle Larry Manetti hadde i originalen.

Fast & Furious-veteran Justin Lin står for regi

Justin Lin fikk oppgaven med å regissere første episode. Actionregissøren står bak flere av Fast & Furios-filmene, i 2016 regisserte han Star Trek: Beyond.

For seriefrelste er han nok mest kjent for Modern Warfare-episoden av Community, som trygt kan anses som en av tidenes beste episoder av en komiserie. På CVen hans står også to episoder av True Detective sesong 2 og pilotepisoden av Scorpion.

Når kommer Magnum P.I.?

Oppdatert 15.09: Magnum P.I. har norsk premiere på Viaplay 25. september. Dette er kun en dag etter amerikansk førstegangsvisning.

2018tir25sep09:00PremiereMagnum P.I. sesong 1ViaplaySjangerAction,Krim,SpenningTil StrimTil Viaplay

 

Den blir del av ferskvaren hos strømmetjenesten, som består av blant annet The Blacklist, Outlander, Lethal Weapon og nykommeren New Amsterdam.

 

Trailer til Magnum P.I.

 

[td_block_13 custom_title=»SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»87271″ installed_post_types=»tv-serie» limit=»1″ tdc_css=»»]
[td_block_12 custom_title=»ABONNENT» color_preset=»td-block-color-style-2″ post_ids=»89729″ header_color=»#1e73be» limit=»1″ tdc_css=»»]

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: