ABC kansellerer ytterligere tre nykommere

Annonse

Vårrengjøringen fortsetter hos amerikanske TV-kanaler. ABC kansellerer blant annet ytterligere tre serier etter kun en sesong. 

Dette er serier som for norske seere er blant de mer ukjente, av den enkle grunn at tilgjengeligheten til seriene her hjemme enda er begrenset. Trolig vil de dukke opp på strømmetjenester etter hvert.

Seriene det er snakk om er Kevin (Probably) Saves The World, The Crossing og Deception. Fra før er alt Marvel’s Inhumans kansellert i tillegg til Zach Braff-komiserien Alex, Inc. Totalt er dermed fem nykommere økset i løpet av en uke.

I krimdramaet Deception følger vi den vanærte illusjonisten Cameron Black (Jack Cutmore-Scott ) som sparker igang en ny karrière som konsulent for FBI. Kay Daniels (Ilfenesh Hadera) blir hans FBI-partner. Serien må ikke forveksles med 2013-såpserien ved samme navn.

Kevin (Probably) Saves The World er et spirituelt komi-drama med Jason Ritter i hovedrollen. Serien hadde premiere i mars i år, men er alt økset av ABC.

Sci-fi dramaet The Crossing fikk samme kort elevetid etter USA-premieren i mars. Serien handler om en liten by som plutselig mottar 47 flyktninger som hevder de kommer fra en krigsherjet fremtid.

 


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X