Fiaskoen er komplett: Marvel’s Inhumans er offisielt kansellert

Del nyheten

Det tok sin tid, men nå har ABC offisielt valgt å kansellere Marvel’s Inhumans

Superheltserien, som i Norge er å finne på HBO Nordic, ble totalslaktet da den hadde premiere høsten 2017. Situasjonen ble forverret av dårlige seertall. Opprinnelig var det mye spenning knyttet til serien, som var den første som premierte på IMAX-kinoer i USA og hadde kjente skuespillere fra blant annet Game of Thrones og Hell on Wheels i hovedrollene.

Marvel’s Inhumans handler om kongeriket til Black Bolt, en mektig «inhuman» som leder sitt folk fra en skjult by på månens bakside. Som øvrige Marvel-serier har historien sitt opphav fra populære tegneserieblader. Anson Mount, Serinda Swan, Ellen Woglom, Sonya Balmores, Ken Leung, Henry Ian Cusick, Iwan Rheon og Eme Ikwuakor utgjør rollegalleriet.

Opprinnelig forelå det planer om en film basert på rollefigurene, men den planen ble så endret til å bli TV-serie på amerikanske ABC. Inhumans var også del av Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. hvor en av hovedpersonene ble avslørt å være «inhuman».

Foto: HBO Nordic.

Serien har vært antatt kansellert i nærmere et halvt år, men først nå er det offisielt. Hovedrolleinnhaver Anson Mount (Hell on Wheels) er alt klar for sesong 2 av Star Trek: Discovery.

Det var Scott Buck (Dexter) som hadde ansvaret for Marvel’s Inhumans. Han gikk offentlig ut og forklarte at han ble hyret inn for hans evne for å lede produksjoner som gikk raskt og billig for seg.

Resultatet var ikke et som ble godt mottatt av kritikere og seere. Det er etter hvert blitt en rekke serier satt til Marvel-universet og normalt blir de både bedre mottatt og får fornyet tillit. Marvel’s Inhumans står dessverre igjen som en av de større fiaskoene fra 2017.


Mai er måneden hvor blant annet de store amerikanske nettverkene CBS, FOX, NBC og ABC avgjør hvilke serier de skal satse videre på for høstsesongen. Nye serier annonseres og etablerte serier blir enten fornyet eller kansellert for å gi plass til nye serier. Serienytt gir deg den komplette oversikt. 

Serienytt har samlet en stor oversikt over alle serier som avsluttes i 2018. Den oppdateres fortløpende. Du kan lese den her.

Abonnenter kan lese vår oversikt over alle nye amerikanske serier som kommer i 2018 her


 

Annonse