Trailer til The 100 sesong 5

Del nyheten

The 100 er tilbake i april i USA. Nå er første trailer ankommet.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=giiIq7t4oMQ

Ventetiden har vært lang for The 100-fans. Sesong 4 ble sendt i USA fra februar 2017, mens den ankom FEM her i Norge i mars samme år. Sesong 5 har i USA premiere 24. april på den populære kanalen The CW. Det er i skrivende stund ikke kjent når norske FEM vil vise sesongen. I 2017 lå kanalen et par måneder bak USA.

The 100 er satt til en post-apokalyptisk fremtid hvor 100 overlevende på en romfartsstasjon ned til overflaten for å undersøke om jorden er levedyktig. I tillegg til å gå på norsk fjernsyn er de første sesongene tilgjengelig på Netflix.

Serien er populær og også en gjenganger på vår egne serieliste, som viser målt aktivitet og interesse rundt serier i Norge. I USA har seriens to første sesonger i snitt hatt rundt 2.5 millioner seere, mens tallet har falt under i de to påfølgende sesongene. Serien sendes også på amerikanske Netflix kort tid etter at sesongene er ferdigsendt på TV.

For å holde deg oppdatert på hva som kommer kan du følge med i Serienytts premierekalender.

Annonse
X
X