Rekyl
Foto: MTG
Annonse

Påsken avløses av ny norsk krim og humor på TV3, Viafree og Viaplay. 

De nye seriene Rekyl og Han heter ikke William er satt opp i sendeskjemaet 5. april på kanalene, i tillegg til at de blir tilgjengelig på Viaplay og Viafree. Seriene dukket først opp i Viaplays egen oversikt, vi har også fått bekreftet fra TV3 at datoen også gjelder for TV3 og Viafree.

Rekyl er en norsk storproduksjon om en kriminell gjeng i Oslo. De setter igang sin egen etterforskning av korrupte politimenn etter at et narkorazzia går skeis. Serien skal være inspirert av faktiske hendelser, blant annet Eirik Jensen-saken. Arne Berggren og Kristine Berg står for manus, med Odin Waage, Silje Torp, Petronella Barker og Ingar Helge Gimle i fremtredende roller.

Han heter ikke William (som tidligere gikk under navnet Jeg heter ikke William) er en komiserie med Skam-stjernen Thomas Hayes i hovedrollen som en utgave av seg selv. Den følger i fotsporene til serier som Episodes og Thomas Giertsen: Helt Perfekt.

Klokkeslett for de to seriene er i skrivende stund ikke offentlig, kan TV3 opplyse.

Annonse

Du finner oversikt over flere premierer i Serienytts premierekalender.

Annonse