Rekyl og Han heter ikke William har fått premieredato

Annonse

Påsken avløses av ny norsk krim og humor på TV3, Viafree og Viaplay. 

De nye seriene Rekyl og Han heter ikke William er satt opp i sendeskjemaet 5. april på kanalene, i tillegg til at de blir tilgjengelig på Viaplay og Viafree. Seriene dukket først opp i Viaplays egen oversikt, vi har også fått bekreftet fra TV3 at datoen også gjelder for TV3 og Viafree.

Rekyl er en norsk storproduksjon om en kriminell gjeng i Oslo. De setter igang sin egen etterforskning av korrupte politimenn etter at et narkorazzia går skeis. Serien skal være inspirert av faktiske hendelser, blant annet Eirik Jensen-saken. Arne Berggren og Kristine Berg står for manus, med Odin Waage, Silje Torp, Petronella Barker og Ingar Helge Gimle i fremtredende roller.

Han heter ikke William (som tidligere gikk under navnet Jeg heter ikke William) er en komiserie med Skam-stjernen Thomas Hayes i hovedrollen som en utgave av seg selv. Den følger i fotsporene til serier som Episodes og Thomas Giertsen: Helt Perfekt.

Klokkeslett for de to seriene er i skrivende stund ikke offentlig, kan TV3 opplyse.

Du finner oversikt over flere premierer i Serienytts premierekalender.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X