Annonse

The Killing-stjernene Mireille Enos og Joel Kinnaman har sikret seg hovedrollene i den nye Amazon-serien Hanna. 

Hanna er basert på 2011-filmen ved samme navn. Serien vil handle om en tenåringsjente som blir oppdratt til å bli leiemorder. Esme Creed-Miles skal spille Hanna, mens Kinnaman inntar rollen som hennes far. Den muskuløse skuespilleren vil nok passe inn godt i rollen som tidligere soldat. De to skuespillerne spilte tidligere sammen i The Killing.

Jakten på Hanna ledes av den ambisiøse CIA-agenten Marissa, spilt av Mireille Enos.

For Kinnaman betyr dette en overgang fra Netflix til konkurrenten Amazon Prime Video. Han har hatt en betydelig rolle i de to siste sesongene av House of Cards og var stjernen for den nye storsatsingen Altered Carbon.

Les også: Anmeldelse av Altered Carbon

Annonse

Dette betyr ikke nødvendigvis at det er slutt for Altered Carbon, en serie som fikk blandet mottagelse av kritikere. Sansynligheten for at en ny skuespiller får hovedrollen har alltid vært stor. Seriens premiss er at mennesker kan bytte kropper, noe som Takeshi Kovacs gjorde hyppig i bøkene serien er basert på. I en eventuell ny sesong vil det være overraskende om Kinnaman fortsatt spiller hovedpersonen.

Rollen i Amazon-serien styrker den antagelsen. Skuespilleren er travelt opptatt også med filmroller, etter fremtredende roller i blant annet Robocop og Suicide Squad. Netflix har enda til gode å fornye Altered Carbon, men blir det mer av serien vil det bli vanskelig for Kinnarman å finne tid.

For Emmy-nominerte Enos betyr dette at hun ikke ble arbeidsledig lenge etter at hennes nye serie The Catch ble kansellert etter to sesonger.

Hanna vil bli skrevet av David Farr, mens Sarah Adina Smith står for regi. Innspilling starter i løpet av våren 2018, og vil finne sted i Ungarn, Slovakia, Spania og Storbritannia.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer