Annonse

Nærmere 20 nye filmer og en håndfull serier venter C More-kundene i januar. Vi har oversikten.

Vår premierekalender oppdateres kontinuerlig med nye premierer som er på vei. Nederst i artikkelen ser du liste over serier, filmer og programmer som venter deg på C More i januar 2018.

 

Mye krim og spenning

Det satses på høy puls, med blant annet andre innslag av antologiserien Channel Zero og sesong 2 av Cardinal ankommer C More og C More series. I tillegg har serien sikret seg Falling Water. Den handler om tre mennesker innser at de uavhengig av hverandre drømmer ulike deler av samme drøm.

Annonse

Sesong 1 gjøres tilgjengelig på C More 19. januar, mens sesong 2 starter samme dag med ukentlige episoder på C More Series og C More.

Noen eldre serier dukker opp på C More, blant annet hele The L Word og Watching Ellie. Det er også tid for fjerde og siste sesong av Turn: Washington Spies.

 

Ny Beck-film

Det blir nok en Beck-film, selv om rollefiguren Beck har pensjonert seg. Filmen hadde verdenspremiere på C More 1. januar og sendes på C More First fra 2. januar.

Utover det er det litt av hvert, fra latter i The Boss til neglebiting i The Bye Bye Man.

The Boss
Komedien The Boss kommer 19. janaur.

De nærmere 20 filmene som dukker opp på C More First og C More inneholder blant annet oppfølgeren The Huntsman: Winter’s War og kritikerroste Logan.

Du finner full oversikt nedenfor.

 

Dette kommer på C More januar 2018

Serier og programmer

januar, 2018

 

Filmer på C More

januar, 2018

 

Øvrige oversikter

Annonse