Counterpart: Spionthriller med en sci-fi twist kommer på Viaplay

-

Annonse

Viaplay har sikret seg spionthrilleren Counterpart, som blant annet har Morten Tyldum som regissør. 

Amerikanske Starz har sikret seg mange norske fans gjennom sine serier Outlander, Spartacus og Black Sails. Spesielt Outlander har vært en solid suksess, hvor de kombinerte sci-fi med periodedrama og romanse.

Hyllest av kjærligheten: Anmeldelse av Outlander

Nå har kanalen satset på samme formelen med en annen sjanger: Spionthrilleren. Med en norsk stjerneregissør, en Oscar-vinner i hovedrollen og en kanal med et temmelig godt rulleblad kan vi trygt si at dette er en av januar-seriene vi ser mest frem til.

For Viaplay bør serien passe godt inn. Fra før har de rettighetene til nyeste episoder av Outlander, i tillegg til spionthrilleren The Blacklist. Begge seriene er blant tjenestens mest populære.

Avsløringen av et parallelt univers

I Counterpart følger vi Howard Silk som jobber for FN. Han nærmer seg pensjonistalderen og har levd et liv fylt med anger. En dag oppdager han at avdelingen han jobber for i årevis har voktet en hemmelighet av den spektakulære sort. Eksistensen av et parallelt univers, et resultat av et eksperiment under den kalde krigen.

Det er Oscar-vinner J.K. Simmons som har hovedrollen. Han er kjent for rollen som J. Jonah Jameson i Spider-Man filmene, i tillegg har han hatt fremtredende roller i serier som Oz, Law & Order og The Closer. Han vant Oscar for sin rolle i 2014-filmen Whiplash.

Øvrige roller er besatt av Olivia Williams (Emma, The Sixth Sense), Harry Lloyd (Game Of Thrones, Robin Hood), Ulrich Thomsen (Banshee, The Blacklist), Nazanin Boniadi, Nicholas Pinnock, Sara Serraiocco, Mido Hamada og Jamie Bamber.

Første episode er regissert av Oscar-nominerte Morten Tyldum. Øvrige regissører i løpet av sesongens 10 episoder er Alik Sakharov, Jennifer Getzinger og Stephen Williams.

Counterpart har allerede fått grønt lys for sesong 2 av Starz. Den blir den første nye dramaserien til kabel-tv kanalen siden Black Sails, som tok slutt tidligere i år.

Counterpart kommer 22. januar på Viaplay.

2018man22jan09:00PremiereCounterpart sesong 1ViaplayTil Strim

Interessert i å vite hva mer som kommer? Abonnenter kan sjekke ut oversikt over kommende serier

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama, Krim, Miniserie
Kommer på HBO Max

The Son

Action, Drama, Eventyr, Science Fiction
Kommer på Disney+

Ahsoka

Drama, Western
Kommer på Paramount+

6666

Drama, Periodedrama
Kommer på Paramount+

1923