Strike Back sesong 5
Strike Back. Foto: HBO Nordic.

Comeback-sesongen til actionserien Strike Back dukker opp på HBO Nordic på nyåret. 

3. januar er det klart for nok en sesong av Strike Back, serien som opprinnelig ble avsluttet i 2015. Livet på seriegravplassen varte ikke lenge, for mot slutten av 2016 ble det klart at TV-kanalen Cinemax lager nye sesong.

Strike Back er en serie som kombinerer spiondrama med blockbuster-action. Førse sesong kom i 2010.

Nye hovedroller

I den nye sesongen er det en ny gruppe soldater vi følger, i motsetning til duo-formatet fra tidligere sesonger. Alin Sumarwata, Daniel MacPherson (The Shannara Chronicles), Roxanne McKee (Game of Thrones, Domino) og Warren Brown (Luther, Good Cop) inntar hovedrollene.

Det er ikke utelukket at forrige sesongers hovedrolleinnhavere Sullivan Stapleton og Phillip Winchester dukker opp i serien, men de er i hovedsak opptatt med sine nye serier Blindspot og Chicago Justice.

Annonse

Dette blir tredje gang serien «gjenfødes», opprinnelig var serien en britiskprodusert serie med Richard Armitage i hovedrollen. Han ble skrevet ut av serien, som gikk under navnet Strike Back: Origins, da han ikke hadde tid etter å ha sikret seg fremtredende roller i Hobbitten-filmene.

Det er Sky1 og HBO-eide Cinemax som står bak serien. Alle Cinemax-serier kommer vanligvis på HBO Nordic innen et døgn etter USA-premiere, Strike Back er intet unntak.

https://www.youtube.com/watch?v=oduKbjX5yC8

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer