Marvel's The Punisher
Annonse

Netflix har valgt å fortsette med Marvel’s The Punisher. Sesong 2 er bekreftet.

Nyheten om sesong 2 kom på seriens egen Facebook-side.

Dette markerer den første gangen karakteren er gitt fornyet tillit, etter tre separate filmer som ikke ble gitt oppfølger. Nåværende inkarnasjon av den hevngjerrige Frank Castle dukket først opp i Marvel’s Daredevil sesong 2, før vi ble bedre kjent med han i hans egne serie.

Anmeldelse: -Marvel’s The Punisherr er skuffende

The Walking Deads Jon Bernhal har hovedrollen i serien som eks-soldaten Frank Castle. Også har Ben Barnes (Westworld) og Amber Rose Revah i fremtredende roller.

Annonse

 

Når kommer sesong 2 av The Punisher?

Sesongen opplevde variert mottagelse av kritikerne, men skal ha vært bedre mottatt av seerne. Netflix tviholder på seerinformasjon slik at det aldri er lett å vite hvor godt en serie gjør det. Det er et godt tegn at serien er fornyet. Tidligere i år ble også den andre superhelt-nykommeren Marvel’s Iron Fist fornyet, til tross for slakt hos kritikere.

Kunngjøringen inneholder ingen dato for når vi kan forvente oss sesong 2. Netflix har alt nye sesonger av Marvel’s Jessica Jones, Marvel’s Luke Cage og Marvel’s Daredevil under produksjon, det blir dermed nok av superhelt-moro for fansen de neste årene.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer