Netflix

Etter at fire kvinner sto frem og anklagde Danny Masterson for seksuelle overgrep, har Netflix nå bestemt seg for å si opp skuespilleren. 

Netflix har etter overraskende lang betenkningstid bestemt seg for å si opp skuespiller Danny Masterson, etter at fire kvinner sto frem og anklaget skuespilleren for grove seksuelle overgrep.

I orginalserien til Netflix, The Ranch, spiller Masterson broren til Ashton Kutcher sin karakter Colt; Jemerson ‘Rooster’ Bennett. Denne karakteren vil nå bli skrevet ut av The Ranch sin fjerde sesong. Deler av sesongen er allerede filmet og kommer fremdeles 15. desember, der vil vi få se Masterson, men så vil serien fortsette videre inn i 2018 uten ham.

Danny Masterson og Ashton Kutcher i The Ranch (Foto: Daily Herald)
Danny Masterson og Ashton Kutcher i The Ranch (Foto: Daily Herald)

Netflix tok seg mye lengre betenkningstid med denne avgjørelsen, enn hva de gjorde med Kevin Spacey og Louis C.K. Det er blant annet fremmet påstander om en mulig tvil internt.

Masterson, som er scientolog, sier han er meget skuffet over Netflix sin avgjørelse og at anklagene er falske. Han mener det hele er i regi av Leah Remini, for å booste hennes tv program Leah Remini: Scientology and the Aftermath, på A&E.

Annonse

Som Masterson blant annet selv sier «[…] it seems as if you are presumed guilty the moment you are accused. I understand and look forward to clearing my name once and for all.»

Masterson har tidligere blitt etterforsket, hvor alle saker har blitt henlagt. Det var kanskje mer å ta i betraktning denne gang for Netflix, før de tok en avgjørelse.

Uansett vil Ashton Kutcher måtte holde det gående på egenhånd i The Ranch til neste år. Det blir interessant å se hvordan serien løser å skrive ut karakteren.

Komiserien følger Colt, en tidligere fotballspiller som sammen med sin bror (Masterson) og faren (Sam Elliot) prøver så godt han kan å drive familien sin ranch.

Nylig ble også The Ranch ‘kåret’ som nummer 3 «Most Binge Raced» i Amerika:

Sesong 1, 2 og 3 ligger ute på Netflix. Første del av sesong 4 kommer 15. Desember på samme sted.

Annonse
Abonner
Varsle om
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
1 år siden

Hvorfor kan man ikke se the orginals sesongene på netflix

Admin
1 år siden

Hei Malin!

Netflix har valgt å ikke fornye avtalen som sikret de serien, hvorfor vet vi ikke. Det er ganske vanlig at serier kommer og går, spesielt når andre eier rettighetene til serien.

Dessverre ser det ikke ut til at The Originals akkurat nå er tilgjengelig på en strømmetjeneste i Norge.

https://serienytt.no/tv-serie/the-originals/