The Magicians sesong 3 kommer i januar på HBO Nordic. Her kan du se traileren fra den etterlengtede nye sesongen.

11. januar er tredje sesong av eventyrserien om magiker-gjengen i The Magicians på plass på HBO Nordic.

Syfy-serien, basert på Lev Grossmans bestselgende bokserie, har gjort det bra i USA og det var ikke uventet da serien ble fornyet for tredje sesong. Sesong 2 opplevde også økt positiv omtale enn første sesong og økte seertallene.

Det er HBO Nordic har rettighetene til de nyeste episodene av serien, som sendes under et døgn etter USA-premieren. Også Viaplay viser serien, men de ligger et par sesong bak konkurrenten HBO Nordic.

 

Felicia Day klar for serien

Som i foregående sesonger blir det 13 episoder. Jason Ralph, Stella MAeve, Olivia Taylor Dudley, Hale Appleman og Summer Bishil er alle tilbake i fremtredende roller. Nykommer er Supernatural-skuespiller Felicia Day som skal ha en nøkkelrolle i sesong 3. Hun spiller en drage-ekspert som hjelper gjengen i nød.

Spennende Syfy-nykommer: Anmeldelse av The Magicians

Candis Cayne er også tilbake som dronning-feen i en sesong hvor hendelsene i sesong 2 muliggjør en makt-overtagelse i Fillory.

The Magicians er en av flere serier som gjør seg bemerket hos Syfy, som kanskje er mest kjent for Battlestar Galactica. De står også bak Netflix-aktuelle The Expanse og HBO-aktuelle 12 Monkeys. Sistnevnte avsluttes senere i 2018.

 

Trailer til The Magicians sesong 3

https://www.youtube.com/watch?v=uGAnY6DqevY

 

Du finner oversikt over flere HBO Nordic-premierer i HBO Nordic-kalenderen. Abonnenter får også vversikt over nye serier finner du her, mens nye kommende sesonger finner du her

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!