Big Little Lies (2)

Emmy-suksessen Big Little Lies er fornyet. Nå er det kjent at serien skal starte produksjonen på sesong 2 i 2018, hvis alt går som det skal.

Historien om Celeste (Nicole Kidman), Madeline (Reese Witherspoon) og Jane (Shaliene Woodly) vil forsette.

Etter å originalt vært ment som en miniserie, med kun en sesong på syv episoder, har HBO tilsynelatende siktet seg inn på en produksjonstart for sesong 2 av Big Little Lies i 2018, melder TVLine.

Serien om Celeste, Madeline og Jane, handlet i sesong 1 om et mord på en skole i Monterey i solfylte California, hvor verken offeret eller morderen ble avslørt før siste episode.

Den stjernespekkede miniserien, fra TV-veteranen David E. Kelley, hadde også med Laura Dern, Aleksander Skarsgård, Adam Scott og Zoë Kravitz i rollene.

Annonse

Kidman, Dern, Skarsgård og regissør Jean-Marc Vallée (Dallas Buyers Club) vant alle hver sin Emmy i september. Serien vant også beste miniserie. Det er likevel ikke kjent hvorvidt Vallée vil være involvert som regissør i sesong 2.

Vallée regisserte hele sesong 1 av Big Little Lies i 2016, og regisserer i år hele sesong 1 av den kommende Amy Adams-serien Sharp Objects, på HBO i 2018.

Nyheten kommer bare en dag etter at Apple ga grønt lys til sin første dramaserie med Witherspoon og Jennifer Aniston i hovedrollene.

Hvis produksjonen av Big Little Lies starter våren 2018, kan vi anta en premiere på den nye sesongen i starten av 2019.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer