En av Marvels beste skurker kommer tilbake i Daredevil sesong 3

Del nyheten

Gode nyheter for fans av Marvel’s Daredevil: Vincent D’Onofrio, som briljerte som Wilson «Kingpin» Fisk, er bekreftet til sesong 3.

Det hjelper ikke med interessante helter hvis ikke skurkene er av ypperste klasse. Noe som tidvis har vært Marvel-filmene og serienes største utfordring. Mens Loke (Tom Hiddleston) har vært filmenes største styrke i så måte er det Kingpin som bidro sterkt til at Marvel’s Daredevil ble en umiddelbar suksess på Netflix.

Betryggende er det derfor at mannen, som sist ble sett midtveis i Daredevil sesong 2, kommer tilbake i tredje sesong. Vincent D’Onofrio fikk en fremtredende rolle i Viaplay-aktuelle Emerald City, men serien ble kansellert i vår. Han har også hatt en rolle i Ghost Wars, men det forhindrer ikke at han finner tid til den populære Netflix-serien.

Ny sjefprodusent

I tillegg endres det på sjefprodusent. I første sesong var det Spartacus-skaper Stevem S. DeKnight som hadde ansvaret, mens Douglas Petrie og Marco Ramirez tok over i sesong 2.

Ny sjefprodusent blir Erik Oleson, som kan skilte med arbeid på Unforgettable, The Man In The High Castle og Arrow. Jobben som ansvarlig for Marvel’s Daredevil er et betydelig opprykk.

Les også: Marvel’s Runaways til HBO Nordic.

Det er også en jobb med store forventninger. Årets Marvel’s Iron Fist og Marvel’s The Defenders opplevde ikke like rosende mottagelse som tidligere Marvel-serier fra Netflix, nå overtar han det som gjerne er for flaggskipet å regne.

Når kommer Daredevil sesong 3 på Netflix?

Netflix har fortsatt til gode å sette premieredato for Daredevil sesong 3, men midtveis i 2018 er en trygg antagelse. Innspilling starter mot slutten av 2017.

Marvel's The Punisher
Marvel’s The Punisher måtte bryne seg på Kingpin i Daredevil sesong 2. Nå er han snart klar med egen serie.

Imens kan fans glede seg til Marvel’s The Punisher som kommer 17. november, i tillegg er innspilling av Marvel’s Jessica Jones sesong 2 også godt igang.

Annonse
X
X