Marvel's Runaways

I Marvel’s Runaways er det tenåringer med superkrefter og foreldre som deres største fiender. 

Vi har tidligere skrevet at HBO Nordic vil vise Runaways-serien, den første Marvel-serien fra den amerikanske strømmetjenesten Hulu, som det siste året har markert seg med Emmy-vinneren The Handmaid’s Tale.

Foreldre som skurker

I Marvel’s Runaways følger vi en gruppe tenåringer som oppdager at foreldrene deres er del av et ondskapsfullt nettverk kalt «The Pride». De tar opp kampen mot foreldrene og oppdager etter hvert at de også har overnaturlige evner.

Nå har Hulu også sluppet en ny trailer for serien.

https://www.youtube.com/watch?v=plyJQG-nRN0

Lyrica Okano (The Affair), Virginia Gardner (The Goldbergs), Rhenzy Feliz (Casual), Ariela Barer (One Day at a Time), Gregg Sulkin (Faking It) og Allegra Acosta har hovedrollene som tenåringsheltene.

Med er også James Marsters (Buffy the Vampire Slayer), Annie Wersching (24), Ryan Sands (The Wire), Angel Parker (Trial & Error), Ever Carradine (The Handmaid’s Tale), Brigid Brannagh (Army Wives), Kevin Weisman (Alias), James Yaegashi, Brittany Ishibashi (Political Animals) og Kip Pardue (Ray Donovan), som spiller deres onde foreldre.

Julian McMahon (Nip/Tuck) dukker også opp som karakteren Jonah, som ender opp med å hjelpe de unge heltene.

Annonse

Basert på den kritikerroste tegneserien med samme navn, fra Brian K. Vaughan og Adrian Alphona, er det Josh Schwartz og Stephanie Savage (The O.C.Gossip Girl) som står bak TV-serien. Første episode regisseres av dokumentar-skaperen Brett Morgen (Kurt Cobain: Montage of Heck).

Marvel’s Runaways kommer 17. november på HBO Nordic

Marvel’s Runaways har premiere bare få dager etter den femte Marvel-serien til Netflix slippes, nemlig Marvel’s The Punisher (17. november på Netflix). Første episode av Marvel’s Runaways kommer 22. november på HBO Nordic.

AnnonseSe Outlander og The Blacklist først på Viaplay.
Klikk her for å se!