True Detective offisielt fornyet for sesong 3

Mahershala Ali inntar hovedrollen i de nye sesongen.

Annonse

HBO har formelt fornyet True Detective for sesong. Maherhala Ali inntar hovedrollen i sesongen som er satt til Ozark. 

Vi har tidligere skrevet om skuespiller Mahershala Ali som var i forhandlinger om hovedrollen i True Detective. Forhandlingene gikk rette veien og HBO har nå bekreftet at sesong 3 kommer, og frigitt ytterligere detaljer om hva historien blir denne gang.

Ali vil spille etterforsker Wayne Hays. Et mysterium som går tiår tilbake blir bakteppet i en sesong som vil fortelle en historie over tre tidsperioder. Handlingen foregår i Ozark-området, samme sted som Netflix-suksessen Ozark fra i sommer. Ozark er et området i sentralt i USA som består av Arkansas, Missouri og Oklahoma. 

Mahershala Ali i House Of Cards. Nå er han klar for hovedrollen i True Detective. Foto: Netflix

Serien går dermed tilbake til formatet fra den kritikerroste sesong 1, som hadde Woody Harrelson og Matthew McConaughey i minnerike roller. Nic Pizzolatto skriver nok en gang manus, han har skrevet samtlige episoder. Deadwood-skaper David Milch har bidratt på episode 4.

Jeremy Saulnier vil stå for regi, han opplevde formidabel suksess med 2013-filmen Blue Ruin som ble en kritikerfavoritt. Han har også regissert Green Room (2015) og Murder Party (2007). 

SourceTVLine

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X