Mahershala Ali kan få hovedrolle i sesong 3 av True Detective

Del nyheten

Oscar-vinneren Mahershala Ali er i forhandlinger om å spille i  en eventuell tredje sesong av HBO-serien True Detective.

Etter å ha levert noen solide biroller i TV-serien Marvel’s Luke Cage og filmen Moonlight det siste året, hvor sistnevnte sikret han en Oscar, er Ali nå i tidlige forhandlinger om en potensiell hovedrolle i en ny sesong av True Detective

Fornying ikke bekreftet

Det er ikke enda noe garanti for at True Detective vil returnere, men at HBO allerede utforsker Ali i hovedrollen ser ut som et godt tegn til at det faktisk kan skje. 

I januar sa programsjefen for HBO, Casey Bloys, at han var optimistisk med tanke på en tredje sesong fordi serieskaper Nic Pizzolatto jobbet med en idé for den kommende sesongen. I tillegg har Deadwood-skaper David Milch bidratt med i utviklingen av den potensielle sesongen sammen med Pizzolatto.

Hvis det viser seg å være hold i rapportene og Ali ender opp i hovedrollen, vil det utvilsomt være et solid valg. Dette er en skuespiller som gjør oss optimistiske til en ny sesong av True Detective, og vi er spente på å høre hvilke andre skuespillere HBO ønsker ved siden av Ali. 

Ali har også hatt betydelige roller i TV-serier som The 4400, Treme, House of Cards, Alphas og Crossing Jordan.

Annonse
X
X