Starz Counterpart JK Simmons

Se den første teaseren til thrillerserien Counterpart, som kommer i 2018. Oscar-vinner J.K. Simmons (Whiplash) er tilbake på TV-skjermen. 

Vi skrev om serien allerede i april 2015. Nå har endelig Starz sluppet en teaser for serien, med premiere tidlig i 2018.

Counterpart er beskrevet som et overnaturlig thrillerdrama, en metafysisk twist på spionthrillere.

Serien forteller historien om Howard Silk (Simmons), en ydmyk brikke i et byråkratisk FN-organ. Howard oppdager at byrået han jobber for vokter en hemmelighet: en overgang til en parallell dimensjon. Gjennom Howard og hans «motpart» på den andre siden, Prime, vil serien gå igjennom temaer som identitet, idealisme, andre veier man kunne tatt i livet og tapt kjærlighet.

Tesaseren nedenfor viser tilsynelatende Prime, hvor han utøver en av sine ferdigheter. 

Annonse

https://www.youtube.com/watch?v=Cgt2S3u8Q2I

I tillegg til Simmons, har serien Olivia Williams (Manhattan), Ulrich Thomsen (Banshee), Harry Lloyd (Game of Thrones) og Nazanin Boniadi (Homeland). Stephen Rea (The Honourable Woman), Kenneth Choi (Sons of Anarchy), Richard Schiff (The West Wing) og Sarah Bolger (Into The Badlands) dukker også opp.

Norske Morten Tyldum (Imitation Game, Hodejegerne), som også har vært opptatt med å regissere en Jack Ryan-serie for Amazon i år, regisserer de to første episodene.

Dette blir Simmons første dramarolle for TV siden han vant Oscar for beste mannlige birolle i filmen Whiplash i 2014. Han har også hatt roller i TV-serier som Oz, Growing Up Fisher, Lov & Orden og The Closer. Skuespilleren blir i høst å se i filmer som Jo Nesbø-filmen Snømannen, med Michael Fassbender, og som den ikoniske karakteren James Gordon i superhelt-filmen Justice League.

Counterpart har allerede fått grønt lys for sesong 2 av Starz. Den blir den første nye dramaserien til kabel-tv kanalen siden Black Sails, som tok slutt tidligere i år. Den nye serien forventes å ha premiere rundt januar, på samme måte som alle sesonger av Black Sails har hatt.

Ingen norske kanaler eller streamingtjenester har enda annonsert at de har rettighetene til Counterpart

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer