HBO gir grønt lys til en potensiell Watchmen-serie

Annonse

HBO går videre med Watchmen.

Deadline er en av dem som melder at HBO formelt har gitt grønt lys til en TV-pilot for en potensiell TV-serie, basert på tegneserien Watchmen. Dette blir da neste serie fra Damon Lindelof, etter at hans kritikerroste TV-serie The Leftovers tok slutt tidligere i år. 

Med TV-piloten kommer også ordre om et ekstra manus for prosjektet. Dette kan bety at HBO vil ha produksjonen oppe å gå allerede i 2018.

Lindelof hintet om det i går. Han la ut et bilde på instagram, caption «Day One», av rommet til manusforfatterne for Watchmen. Deadline legger til at dette rommet ble åpnet på tirsdag.

https://www.instagram.com/p/BZO0ijeDh43/

Denne ikoniske tegneserien, av Alan Moore og Dave Gibbson, ble adaptert til en film i 2009 av Zack Snyder. Det ser imidlertid ikke ut til at han er involvert i den potensielle TV-serien. 

En mørk og dystopisk serie

Watchmen er del av en mørk og dystopisk superhelt-sjanger. Historien er satt til en alternativ 1985, på høyden av den kalde krigen mellom USA og Sovjetunionen. Serien dreier seg om en gruppe hovedsakelig pensjonerte amerikanske superhelter, som etterforsker mordet på en av deres egne. I prosessen av dette avdekker de en konspirasjon som kan endre historien for alltid.

Lindelof sa selv til TVLine i sommer at han setter fokus kildematerialet så høyt at det ville være den verste følelsen hvis han ødela det på noen måte. Så det er tydelig at Lindelof har brukt tid på å bestemme seg om han vil gjøre serien, og Warner Bros. TV har latt ham få den tiden.

Lindelof som også har vært med å skape TV-serien LOST har tidligere jobbet på serier som Nash Bridges og Crossing Jordan.

At det allerede har blitt bestilt ekstra manus av den potensielle serie, kan være et tegn på at HBO tenker seg en premieredato i 2019. Hvis prosjektet går videre og det er realistisk, selvfølgelig, med tanke på produksjonstid. 2019 kan også være et år hvor HBO potensielt står uten en ny sesong av både Westworld og Game of Thrones (som tilsynelatende ser ut til å sende sin neste og siste sesong i 2018), så de hadde nok trengt denne serien.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X