Will & Grace er tilbake i høst. TV3, Viafree og Viaplay har sikret seg rettighetene i følge Aftonbladet

Det er gått 11 år siden Will & Grace tok slutt, men er det en ting vi har lært etter strømmetjenestenes inntog er det at pensjonist-tilværelse ikke nødvendigvis varer evig. 

Serier som The X-Files, Arrested Development og Twin Peaks har blant annet gravd seg opp på seriegravplassen. Den eksplosive etterspørselen etter innhold har gjort det mulig, det er en spesiell tørst etter etablerte merkevarer i en stadig tøffere kamp om seere. 

Will & Grace er nettopp en slik serie og det er ikke uventet at Viaplay og TV3 blir dens norske hjem, den passer godt inn i eksisterende seriebibliotek. Komiserien om bestevennene Will, en homofil advokat, og den heterofile Grace fikk totalt 8 sesonger. 

Det var i 2016, etter en 10 minutts spesial i forbindelse med presidentkampen i USA, at ryktene om en retur for komiserien for alvor skjøt fart. I januar 2017 bekreftet NBC at serien vender tilbake, med Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally og Sean Hayes alle tilbake. Totalt 16 episoder er bestilt og serien er alt fornyet for nok en sesong i 2018. 

For Viaplay betyr det at september-måned blir en av tjenestens sterkeste. I tillegg til den nye serien Hassel kan tjenesten også skilte med nye sesonger av Okkupert, The Blacklist, Empire, Transparent og Lethal Weapon.

Du kan sjekke vår Viaplay-kalender for fullstendig oversikt.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here