Knightfall kommer på HBO Nordic, her er traileren

Annonse

HBO Nordic vil vise nok en serie fra amerikanske History, kanalen bak Vikings. Knightfall kan komme alt i høst. 

Det var våren 2015 at History avslørte planene om Knightfall og første sesong ble bestilt i januar påfølgende år. Kanalen bak populære serier som Vikings og Six sikter nok her inn på å blidgjøre fans av førstnevnte. Knightfall er satt til 1300-tallet og inkluderer tempelridderne og en eventyrlig jakt på Den Hellige Gral. 

Jeremmy Renner (The Avengers) er produsent for serien, som får en første sesong bestående av 10 episoder. Tom Cullen har hovedrollen som tempelriddernes leder Landry, Olivia Ross spiller Dronning Joan, Bobby Schofield spiller Parsifal og Sabrina Bartlett inntar rollen som prinsesse Iabella. 

Problematisk produksjon

Nøyaktig dato er i skrivende stund ikke fastsatt, tidligere har høsten 2017 blitt nevnt. Du kan følge med i vår premierekalender (hvor du også kan motta varsling) for å bli oppdatert på dato så fort den er klar. Grunnet datoens historiske verdi er det spekulert i at premiere blir fredag 13., som vil si 13. oktober, om produksjonen er kommet langt nok. 

knightfall 2017

Produksjonen fikk større utfordringer etter at en brann herjet og ødela store deler av settet høsten 2016. Brannen påførte skader for rundt 50 millioner kroner. Det var innspillingslokasjoner i Tsjekkia som ble rammet av brann. Innspillingen var ferdig i desember 2016. 

Knallhard konkurranse venter

En premiere i høst vil nok passe HBO Nordic best, i fraværet av Westworld (som først er tilbake våren 2018). 

Strømmetjenestens antatt største trekkplaster i en konkurransetung høst er den nye serien The Deuce. Vikings er først tilbake i vinter. Andre serier oppført er Curb Your Enthusiasm og Supergirl (få oversikt i vår HBO Nordic-kalender), mens vi fortsatt venter på nyheter om The Shannara Chronicles sesong 2. Vi regner det som ganske sikkert at flere premieredatoer vil dette inn snart. 

Både Viaplay og Netflix har en rekke storkanoner som kommer i høst, som The Blacklist, Star Trek: Discovery, Mindhunter, Stranger Things og Outlander. Knightfall kan trygt anses å bli en serie som blir god å ha for strømmetjenesten. 

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X