Annonse

Den populære HBO-serien returnerer med sesong 2 våren 2018 på HBO og HBO Nordic her hjemme. 

HBO annonserte onsdag at Westworld sin andre sesong får premiere våren 2018.

Dramaserien har bare filmet i to uker så langt. Den lange ventetiden er grunnet at hele sesongen er skrevet før filmingen er satt i gang, for å unngå utsettelser i produksjonen. Det var nettopp dette som skapte problemer under produksjonen av sesong 1, som ble forsinket fordi manus krevde mer arbeid underveis.

Jonathan Nolan, en av serieskaperne, har nylig bekreftet at første episoden heter «Journey Into Night», tittelen på det nye narrative fra Westworld-skaper Robert Ford (Anthony Hopkins). Selv om serien vil hoppe litt framover i tid når serien er tilbake, så vil vi få se hva som skjer i kjølevannet av den eksplosive finalen i fjor. 

Du kan sjekke den nye traileren for sesong 2 som nylig ble sluppet under San Diego Comic Con under her.

Annonse

https://www.youtube.com/watch?v=phFM3V_dors

Westworld har Sir Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Clifton Collins, Jr., og Luke Hemsworth i hovedrollene.

I sesong 2 inntar også Jonathan Tucker (Justified), Neil Jackson (Sleepy Hollow), and Katja Herbers (The Leftovers) nye roller. Talulah Riley (Angela) og Louis Herthum (Peter Abernathy) får også større roller i sesong 2.

Akkurat når dato eller måned Westworld kommer tilbake våren 2018 er ikke annonsert, men vi forventer en premiere i april neste år. Følg med i HBO Nordic-kalenderen for premieredato. 

Annonse