Netflix sikrer seg serier fra både Coen-brødrene og Fauda-skaperne

Annonse

Det siste døgnet har det blitt kjent at Coen-brødrene lager sin første TV-serie. Det kommer også en serie fra skaperne av israelske Fauda. Begge seriene vil dukke opp på Netflix. 

Netflix har hatt en god uke og sikret seg serie fra David Letterman. Nå følger de opp med ytterligere to spennende prosjekt. 

Western-serie fra Coen-brødrene

Netflix får en ny antologi-serie i 2018, og det blir den første serien fra Oscar-vinnerne Joel og Ethan Coen

Hver episode av serien, som har navnet The Ballad of Buster Scruggs, vil fortelle en historie fra den ville vesten. Sesong 1 av  vil bestå av 6 episoder. Tim Blake Nelson (O Brother, Where Art Thou?) vil spille Buster. Andre skuespillere røpet å være med er Stephen Root (Boardwalk Empire), James Franco, Zoe Kazan (Olive Kitteridge) og Emmy-vinner Tyne Daly (Judging Amy).

Coen-brødrene vil skrive, regissere og produsere serien som forventes å ha premiere i andre halvdel av 2018. Serien er produsert av filmprodusenten Megan Ellison og hennes tv-produksjonselskap Annapurna Television.

Ny thrillerserie på vei fra skaperne av Fauda

Etter å ha kjøpt opp rettighetene for Fauda eksklusivt for stort sett hele verden (utenom Frankrike, latin-amerika og Isreal), ønsker Netflix mer fra skaperne av den israelske dramaserien.

Det har resultert i at strømmetjenesten satser for fullt på de to serieskaperne. Netflix har bestilt en ny serie fra Lior Raz og Avi Issacharoff og i tillegg gitt de klarsignal til å utvikle en potensiell serie med navnet Hit and Run.

Skuespillerne i Fauda med Lior Raz i midten. Foto: Netflix/Yes

Serien som alt har fått grønt lys er inspirert av ekte hendelser. Dramaserien om terrorisme vil følge en global operasjon med formål å spore ned og drepe en av verdens mest ettersøkte terrorister. Raz, som også er skuespiller og har hovedrollen i Fauda, vil innta en av hovedrollene også her. Vi antar serien også vil ha en amerikansk hovedkarakter da både Mossad og CIA er del av handlingen.

Potensielle Hit and Run er en politiske spionthriller om en gift mann som får livet snudd på hodet når konen blir drept i en bilulykke hvor føreren stikker av fra åstedet.

I mellomtiden vil en ny sesong av Fauda ha premiere globalt på Netflix i 2018 i alle områder utenom Isreal og Frankrike.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X