David Letterman gjør comeback med eget program på Netflix.

Ifølge NY Times-journalisten David Itzkoff som har intervjuet og skrevet om Letterman i mange år, vil Netflix annonsere nyheten i dag. Også Deadline melder dette.

Serien vil komme neste år og bestå av seks epsioder. Hverken tittel eller format er fastsatt. Netflix har sagt at programmet vil gjøre at Letterman kan gjøre to ting han er kjent for: Større samtaler med ekstraordinære mennesker, og segmenter i verden hvor han får anvende sin nysgjerrighet og humor. Det sies at det skal være et lengre intervju mellom Letterman og en individuell gjest, sammen med segmenter hvor han utforsker verden i dag. 

Letterman, som for øyeblikket ser mer ut som en Andrew Carnegie-dobbeltgjenger, har de siste årene etter pensjoneringen av Late Show With David Letterman i 2015 tatt det med ro. Den tidligere talk show-kongen dukket opp i en episode av dokumentarserien Years of Living Dangerously, som fokuserte på solenergi. Ellers har han blitt intervjuet på små programmer og deltatt på noen prisutdelinger.

Til tross for å være et program med et ganske tett skjema så har Letterman vært en flott intervjuer i mange år. Undertegnede vil ikke glemme da han intervjuet musikeren Warren Zevon, som hadde blitt rammet av kreft, og døde innen et år etter intervjuet i 2002.

Dette er et godt valg for Netflix, som sliter litt på talk show-fronten med Chelsea Handler sitt talk show Chelsea som ikke sies å gjøre det så bra som Netflix ønsker (litt av grunnen til at talk showet ble kuttet fra 3 episoder i uken til 1). 

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!