Kommer på Netflix: Devilman Crybaby og flere andre anime-serier

Del nyheten

Netflix satser friskt med sikte på det asiatiske markedet, i tillegg til internasjonale fans av anime-sjangeren. 

Mye anime-nytt fra Japan

I høst kommer en live-action film av anime-serien Death Note eksklusivt til tjenesten, mens Castlevania ble godt mottatt i sommer. I tillegg har Netflix flere anime-serier på vei, nå er traileren til fire av de ankommet. 

I forbindelse med Anime-messe i Tokyo avslørte tjenesten at de inngår flere avtaler med Japan-baserte selskaper. I det folkerike landet ser over halvparten av Netflix-brukerne på sjangeren, men det betyr ikke at resten av verden skyr unna. Over 90% av visningene er blant de over 104-millioner internasjonale abonnentene, i følge selskapets egne tall. 

A.I.C.O. Incarnation

A.I.C.O. Incarnation kommer fra Bones, studioet bak Fullmetal Alchemist. En teaser på hele 4 minutter ble gjort tilgjengelig. 

Fate/Apocrypha

Fate/Apocrypha er serien som kommer alt i år med 2. desember oppgitt som premieredato. Den handler om 14 heltemodige ånder som utkjemper en hellig krig.

Kakeguri

Kakeguri har gambling som tema og kommer i løpet av 2018. Den blir sendt på japanske Tokyo MX nå i sommer. 

DEVILMAN Crybaby

Den anerkjente regissøren Masaaki Yuasa har ansvaret for serien basert på klassikeren Devilman fra 1972. Manus skrives av Ichiro Okouchi. 

I DEVILMAN Crybaby ser Akira Fudo seg nødt til å bli Devilman, en demonisk skapning med et menneskelig hjerte, for å kunne forsvare menneskeheten.

Serien kommer i løpet av våren 2018

Andre serier er B: The Beginning fra skaperne av Ghost In The Shell, Baki, Lost Song og Sword Gai: The Animation i 2018. 

Annonse