Annonse

På Comic-Con San Diego fikk vi servert første smakebit fra Westworld sesong 2, som du kan se øverst. 

«I’ve Gotta Be Me» synges det av Sammy Davis Jr. i løpet av den nærmere to minutter lange traileren, som viser blant annet Dolores (Evan Rachel Wood) og Bernard (Jeffrey Wright) i aksjon etter blodbadet som avsluttet første sesong. Et øyeblikk med The Man In Black (Ed Harris) blir vi også servert. 

Les også: Dette vet vi om Westworld sesong 2

Westworld er ikke tilbake før i 2018, grunnet en omfattende produksjon. Nye skuespillere er blant annet Jonathan Tucker (Kingdom, Justified, American Gods) og Neil Jackson (Sleepy Hollow). Tucker spiller militærmannen Craddock, mens Johnson spiller en «sjarmerende og resurssterk mann». 

Katja Herbers er nytt fast tilskudd, utover det er det fortsatt mye usikkert rundt hvem som returnerer av de faste skuespillerne fra sesong 1 (naturlig nok, etter den cliffhangeren).

Annonse

Serieskapere Jonathan Nolan og Lisa Joy har fortsatt ansvaret for serien. Produksjonen startet nå i juli. 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer