Westworld. Foto: HBO Nordic
Annonse

Sesong 1 er over, her er hva vi vet om Westworld sesong 2.

Obs! Artikkelen inneholder spoilere fra sesong 1 og sesongfinalen. Les på egen risiko, anbefales ikke om du ikke har sett hele sesong 1.

Sesong 1 av Westworld ble en formidabel suksess for HBO, som rapporterte om totale seertall som overgikk første sesong av Game Of Thrones. HBO Nordic melder også at det var den mest strømmede serien på tjenesten i høst.

Hva vi vet om Westworld sesong 2. Foto: HBO Nordic
Teddy fant endelig ut hvem Wyatt var. Westworld. Foto: HBO Nordic

Det ble litt av en sesongavslutning med en rekke overraskelser. Det var derimot ikke overraskende at Westworld ble fornyet.

Hva kan vi vente oss i sesong 2? Her er hva vi vet:

Vi må trolig vente til 2018 for sesong 2. Det tok et par år å produsere sesong 1 og det var en ferd med nok av utsettelser og utfordringer. Det vil bli nok en tidkrevende prosess å få ferdig sesong 2, skal vi tro HBO-sjef Casey Bloys. Men dette er ikke endelig bekreftet.

Annonse

Sesong 2 vil bestå av 10 episoder. Dette er samme antall som sesong 1 hadde.

Ed Harris vil være involvert. Dette bekreftet han tidligere i høst i et intervju, og han har gjentatt dette senere på sosiale medier.

Foto: HBO
Hva vi vet om Westworld sesong 2 er blant annet at Ed Harris er involvert. Foto: HBO

Øvrige skuespillere er mer antagelser. Det vil være overraskende om Evan Rachel Wood (Dolores), Thandie Newton (Maeve), James Marsden (Teddy), Clifton Collins Jr. (Lawrence) og Jeffrey Wright (Bernard) ikke kommer tilbake da de alle har hatt sentrale roller og fortsatt var i live/funksjonelle etter sesong 1. Men vi har ikke fått dette bekreftet.

Trolig kommer også Ingrid Bolsø Berdal (Armistice) tilbake, da en scene etter rulleteksten i sesongfinalen ga håp om hennes status. Hun ble også brukt av HBO Nordic for å kunngjøre at det ville komme sesong 2 av Westworld.

Flere usikre kort. Rodrigo Santoro (Hector), Shannon Woodward (Elsie), Tessa Thompson (Charlotte) og Luke Hemsworth (Ashley) spiller aller karakterer som er i en temmelig tvetydig situasjon. Ben Barnes (Logan) og Jimmi Simpson (William) er det knyttet spørsmålstegn ved, det er avhengig av at serien fortsetter med flere tidslinjer.

For Anthony Hopkins (Ford) ser det utvilsomt mørkt ut med tanke på hvordan sesongfinalen endte. Enktelte nettsteder har nevnt at han skrev under en 2 års kontrakt, men lite tilsier at vi vil se veldig mye til han.

Det er lovet mer mystikk og spenning, men originalt. Sesong 1 vil i essens fungere som et bakteppe, i følge stjernen Evan Rachel Wood.

Vi vil få vite langt mer om hvordan vertene fungerer, spesielt hvordan deres strømkilde fungerer. Serieskaperne Jonathan Nolan og Lisa Joy ønsket å inkludere dette og mer i sesong 1, men fant ikke plass.

Samurai World? I sesongfinalen fikk vi se verter som kjempet som samuraier, og døren der de var var merket SW. Dette kan stå for Samurai World.

[poll id=»91″]

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer