Her er en oversikt over serier som kommer på Viaplay i juli 2017. Komplett liste finner dere under, vi legger til informasjon fortløpende.

Stjernekrig og superheltkalkun

Rogue One: A Star Wars Story er den første i en ny filmantalogi-serie fra Disney/Lucasfilm. Historien om hvordan motstandsbevegelsen anskaffet seg de hemmelige planene for dødsstjernen ble godt mottatt i 2016. Filmen har et tydelig heist-preg og handlingen er satt til rett før Star Wars IV: A New Hope. Filmen blir tilgjengelig 28. juli

For de av dere som ferierer i varmere strøk kan The Shallows kanskje skremme dere vekk fra badevannet. Blake Lively har hovedrollen som en surfer som må kjempe mot en hvithai. Filmen er tilgjengelig 18. juli.

De som jakter mer spenning kan notere ned at Blair Witch-oppfølgeren kommer 14. juli og Nerve 25. juli. 

Annonse

Det blir også superhelt-action på Viaplay. Kritikerroste Logan blir tilgjengelig som leiefilm på Viaplay Store, mens Fantastic Four, som endte som en stor kalkun i 2015, blir tilgjengelig for Viaplay-kunder 21. juli. 

På Viaplay Store kommer også Kong: Skull Island og Beauty And The Beast.

I tillegg er oppfølgeren til Trainspotting her 20 år senere, med T2 Trainspotting. Filmen fikk gode omtaler og gjenforener Robert Carlyle (Once Upon A Time) og Ewan McGregor (Fargo) med de øvrige fra den første filmen. 

 

Spionserie og thriller-serier

På seriefronten kan fans av spionsjangeren glede seg over at samtlige syv sesonger av Burn Notice blir tilgjengelig 17. juli. Her følger vi spionen Michael Westerns som opplever å bli isolert og jaktet på av sine tidligere kolleger. 

Mr. Robot sesong 2.

Ytterligere spenning blir det med andre sesong av Wayward Pines og Mr. Robot, som begge er tilgjengelig fra 1. juli. 

I tillegg kommer ny sesong av You’ve Been Tagged og sesong 13-17 av Law & Order: Special Victims Unit

 

Den komplette oversikt

Serier og programmer

You've Been Tagged
You’ve Been Tagged

juli, 2017

Filmer på Viaplay

Hitman: Agent 47
Hitman: Agent 47. Foto: Viaplay

juli, 2017

Filmer på Viaplay Store

Logan
Logan. Foto: Viaplay

juli, 2017

 

Les også: Seriesommeren på TV2

Les også: Netflix-premierer i juli

Sjekk ut vår premierekalender for mer av hva du har i vente. 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer