Nathan Fillion og Tony Hale til Netflix-serien A Series Of Unfortunate Events

Del nyheten

Netflix styrker en allerede imponerende skuespiller-tropp når A Series Of Unfortunate Events er tilbake med sesong 2 neste år. 

Nathan Fillion og Tony Hale er klar for serien, som baserer seg på de populære barnebøkene om tre foreldreløse barn. 

a-series-of-unfortunate-events-sesong-1-10
A Series Of Unfortunate Events sesong 1. Foto: Netflix

Fillion er et kjent navn etter kult-klassikeren Firefly og flere år i krimserien Castle, som ble avsluttet i 2016. Han hadde en gjesterolle i den nylige sorte komedien Santa Clarita Diet på Netflix. Tony Hale er fast inventar i Veep og er også velkjent for Netflix-brukere for sin rolle i Arrested Development

Les også: Vårt intervju med Tony Hale

Det er uklart hvem de vil spille, men et rykte vil ha det til at Nathan Fillion inntar rollen som broren til Patrick Warburtons karakter. 

Fornyet for ytterligere to sesonger

A Series Of Unfortunate Events ble godt mottatt av kritikere og ansett som en bedre adapsjon enn filmen fra 2004 med Jim Carrey. Det tok ikke lang tid før Netflix fornyet serien både for sesong 2 og sesong 3.

I serieversjonen er det Neil Patrick Harris, Melina Weissman, Patrick Warburton, Louis Hynes og K. Todd Freeman som har hovedrollene. 

Les også: A Series Of Unfortunate Events er en herlig barneserie for voksne

I tillegg dukker Joan Cusack, Aasif Mandvi, Cobie Smulders og Will Arnett opp i ulike roller. Sistnevnte spilte med Tony Hale i Arrested Development

Annonse