Trailer: Netflix satser på at GLOW erobrer seriesommeren

Del nyheten

Netflix gjør seg klar for å kjempe om din oppmerksomhet i sommer når GLOW får premiere. Nå er traileren her. 

GLOW handler om kvinnelige brytere. Eller «Gorgeous Ladies Of Wrestling» som vi blir fortalt det står for. Her blir det humor og drama med blant annet Jenji Kohan på produsentsiden (skaperen bak Orange Is The New Black). De første bildene kom i april

Glow. Foto: Netflix
GLOW har blant annet med ekte wrestlere. Foto: Netflix

Ut fra traileren, som kan sees øverst, blir det nok av girlpower når kvinner inntar et mannsdominert miljø og utfordrer den allmenne oppfattelsen av hvem idretten er for og de fordommer som følger med. 

 

Alison Brie i hovedrollen

Serien er skapt av Liz Fahive og Carly Mensch. Mad Men og Community-skuespiller Allison Brie inntar hovedrollen, noe som kan være et klokt valg da hun tidligere har vist at hun takler både dramasjanger og komedie. 

Trailer: Netflix satser på at GLOW erobrer seriesommeren
Alison Brie har tidligere spilt i Mad Men og Community. Foto: Netflix

Med på laget er blant annet Private Practice og Veronica Mars-skuespiller Chris Lowell, bryterne Kia Stevens og Alex Riley, i tillegg til komiker Marc Maron.

Handlingen er satt til 80-tallet og garanterer puddelrock, fargerike kostymer og et hav av permanenter. I likhet med fjorårets sommerhit Stranger Things, som også bygget på nostalgiens tiltrekningskraft og 80-tallet, er nok håpet at lignende vil være tilfellet her. 

I tillegg bør dette være bli et trekkplaster for alle fans av Orange Is The New Black, de to seriene ser ut til å dele samme serie-DNA. 

Du kan sjekke premierekalender for Netflix for å se hva mer de har på lur til sommeren. 

2017fre23jun00:01PremiereGLOW sesong 1Netflix00:01 Sjanger:Komedie

 

Annonse
X
X
X