Se de første bildene av Netflix-serien GLOW

Annonse

Alison Brie (Community, Mad Men) returnerer til TV-skjermen denne sommeren i Netflix-serien GLOW.

I juni har drama-komiserien som blir blant annet produsert av Orange is The New Black og Weeds-skaper Jenji Kohan premiere.

GLOW forteller den fiktive historien om Ruth Wilder (Brie), en arbeidsledig og strevende skuespiller i 80-tallets Los Angeles, som finner sin siste sjanse for å oppnå stjernestatus da hun kaster seg inn i verdenen av glitter og spandex i kvinnelig bryting. I tillegg til å arbeide med en broket gjeng med damer, må Ruth konkurrere mot Debbie Eagan (Betty Gilpin), en tidligere såpeskuespiller som forlot bransjen for å få barn, men blir sugd tilbake til arbeid når hennes perfekte liv ikke går helt som planlagt. Og mannen som må lede det hele er Sam Sylvia (Marc Maron), en sliten, B-filmregissør.  

GLOW er skapt av Liz Flahive (Homeland, Nurse Jackie) og Carly Mensch (Nurse Jackie, Orange Is The New Black, Weeds). Tara Herrmann (Orange Is The New Black) produserer også serien som Flahive og Mensch er sjefprodusenter for.

2017fre23jun00:01PremiereGLOW sesong 1Netflix00:01 Sjanger:Komedie

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X