Sesong 5 av Arrested Development kommer i 2018

Annonse

Etter mye fram og tilbake er nå avklart at Arrested Development kommer tilbake i 2018.

Aldri glem: «There’s always money in the Banana Stand!»

Sesong 5 av den kritikerroste komiserien blir en realitet etter at Jason Bateman (Michael Bluth) kunngjorde på Twitter at han hadde signert avtalen om å returnere.

Michael Cera, Jeffrey Tambor, Jessica Walter, Will Arnett, Tony Hale, Portia de Rossi, David Cross og Alia Shawkat har også signert kontraktene for den kommende sesongen.

Det samme gjelder også for serieskaper Mitch Hurtwitz, som tidligere har en avtale med Netflix. Hurtwitz har produsert Netflix-serier med Arrested Development-skuespillere som Arnett med Flaked, og Maria Bamford med Lady Dynamite.

Omskrivinger nødvendig grunnet dagens virkelighet

Sesong 5 av Arrested Development har vært snakket om lenge, men det å finne tid i kalenderen til skuespillerne har vært krevende. Ventetiden har også gjort at Hurtwitz har sett det nødvendig å skrive om historien for sesong 5, fordi virkeligheten har blitt for lik komiserien enn det han forventet.

Sesong 4, som kom i 2013, viste at Bluth-klanen ville bygge en mur mellom USA og Mexico for å holde meksikanerne ute, og Lindsay Bluth sin tale om å sette på plass muren sikret henne så mye offentlig støtte at hun bestemte seg for å bli politiker på republikanernes side. Noen få år etterpå skjedde nettopp Donald Trump, og ja, her er vi.

Sesongen endte også opp med at Buster Bluth ble anklaget for drapet av Lucille Austero (Liza Minnelli), som på et tidspunkt var fortalt av Hurtwitz vil føre til at sesong 5 ville ha et lite mord-mysterium i seg, inspirert av Making A Murderer.

Nedtellingen til sesongen er med det igangsatt, det er anledning til å se de 4 første sesongene på Netflix mens man venter. Serien har vært en gjenganger på øvre halvdel av vår toppliste for Netflix.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X