Oversikt: Dette kommer på Viaplay i mai 2017

Her er en oversikt over serier som kommer på Viaplay i mai 2017. Komplett liste finner dere under, vi legger til informasjon fortløpende.

TV-favoritter på plass

Det er en rolig måned på ferskvare-fronten for strømmetjenesten som både kom med ny egenprodusert serie (Veni Vidi Vici) og innkjøpte trekkplaster som Prison Break forrige måned. 

Annonse

Animal Kingdom er et av unntakene, 31. mai er serien tilbake med sesong 2, kun en dag etter USA-premiere. 

Men primært ser det ut til at mai handler mer om anledning til å ta igjen serier som sendes på norske kanaler. De 11 første sesongene av Criminal Minds er nå tilgjengelig. Den nyeste sesongen (12.) er ikke ferdigsendt på TV.  

I tillegg er spin-off serien Criminal Minds: Beyond Borders første sesong nå å finne på tjenesten. 

My Name Is Earl var fast innslag på norsk fjernsyn. Nå kan sesongene strømmes.

For nostalgikerne er My Name Is Earl på plass, en serie det ikke nødvendigvis har vært enkelt å finne på strømmetjenester. Det er 8 år siden serien, som rullet og gikk også på norske skjermer, tok slutt. 

 

Skrekk fra Hulu

Av nyere serier er første sesong av Hulu-serien Freakish ute 15. mai. Skrekk-serien handler om en gruppe ungdom innesperret på en skole etter en kjernefysisk eksplosjon. Siden dette er en skrekk-serie, ikke bli overrasket over at innbyggerne utenfor er blitt muterte drapsmenn.

De to første sesongene av dramaserien Guidance, om en rådgiver på videregående skole, kommer på Viaplay 15. mai. 

Avtalen med Fox Networks Groups betyr også at serier som er sendt på norske Fox begynner å dukke opp. Første sesong av Outcast er nå tilgjengelig, sesong 2 vil dukke opp etter at den er ferdigsendt på Fox. 

 

Outcast
Outcast sesong 1 er tilgjengelig i mai.

Vær obs på kansellerte serier

Det dukker også opp et par kort-levde serier, om du begir deg ut på de vær obs på at det ikke blir flere episoder å vente på. Horror-serien Damien baserer seg på filmen The Omen, den fikk 10 episoder. 

Second Chance
Second Chance fikk kun et dusin episoder før den ble økset av Fox.

Sci-fi serien Second Chance var en serie Fox håpte ville slå an, men fortellingen om en korrupt politimann som bringes tilbake til livet i en ung kropp slo aldri helt an. Etter 11 episoder ble det slutt. 

 

The Rock-film, samt Ghostbusters-filmen som fikk mannfolk til å rase

På filmfronten kommer den nye Ghostbusters-filmen, nå med kvinner i hovedrollene. Et grep som skapte nok av kontrovers, ikke alle var fornøyd med at det startes fra scratch med kvinner i hovedrollene (De gjenlevende originalskuespillerne dukker opp i mindre roller).

Var det noe å ta på vei for? Du kan selv sjekke ut filmen 12. mai og gjøre opp din dom.

I tillegg kommer dramafilmen Paper Towns og Dwayne Johnson-komedien Central Intelligence

En håndfull filmer blir også tilgjengelig for kjøp og leie, oversikten vår tar kun med de som er mulig å strømme. 

 

Mer på vei?

Det kommer gjerne ytterligere premierer, både hva gjelder filmer og serier, utover måneden. Oversikten under oppdateres fortløpende. Det er bare til å sjekke innom her jevnlig.

Du finner også oversikt over hva som er nytt på Viaplay her. 

 

Den komplette oversikt

Serier og programmer

Animal Kingdom er tilbake med sesong 2.

mai, 2017

 

Filmer

Paper Towns

mai, 2017

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom