Her får du oversikt over hva som kommer på Netflix i mai 2017. Komplett liste finner dere nederst i artikkel, vi legger til filmer og serier fortløpende.

Vi ble imponert over hva HBO Nordic ruller ut i mai, som seriefrelst er det godt å se at Netflix ikke akter å være dårligere. Det blir stjernespekket film, returnerende storserier, Star Wars-moro og spennende dokumentarer. Samt true crime om en myrdet nonne.

Sjekk også ut premierekalendersiden for Netflix for flere premierer.

En galakse langt langt unna … og Brad Pitt

Oppdatert: Star Wars likevel ikke på Netflix

Det mangler ikke på serietilbud i mai-måned, men en av de mest populære filmseriene dukker også opp. Star Wars-filmene introduserer oss til en galakse langt langt unna 3. mai, før 2016-filmen Star Wars Episode VIII: The Force Awakens kommer 21. mai.

De fleste filmene om Star Wars-universet blir tilgjengelig på strømmetjenesten i mai.

I tillegg kommer en håndfull Netflix-originalfilmer. War Machine med Brad Pitt blir ventelig et stort trekkplaster for strømmetjenesten. Den er en av de dyrere Netflix-avtalene inngått.

Det blir også utenlandsk animasjon med franske Sahara og den japanske anime-filmen Blame! fra Tsutomu Nihei, i tillegg til ytterligere et par filmer du kan lese mer om nederst i artikkelen.

Siste sesong av Bloodline

Det mangler ikke på returnerende Netflix-serier. Etter en lengre ventetid er endelig House Of Cards tilbake med femte sesong.

Annonse

Bloodline er også tilbake med tredje og siste sesong. Netflix valgte i fjor å økse serien, som aldri ble det store trekkplasteret strømmetjenesten håpte på.

Oversikt: Dette kommer på Netflix i mai 2017
Bloodline sesong 3. Foto: Netflix

Også et par undervurderte serier er tilbake. Sci-fi serien Sense8 fortsetter sin globale fortelling om mennesker bundet sammen på merkelig vis 5. mai, mens Master Of None sesong 2 dukker opp 12. mai.

Uken etter er det Unbreakable Kimmy Schmidt som skal skape latter, sesong 3 premierer 19. mai.

Ny storserie?

I en måned med nok av returnerende serier finner Netflix også plass til Anne With An E, en serie skapt i samarbeid med kanadiske CBC. Et periodedrama som unektelig ser lovende ut om en ung foreldreløs jente i et knalltøft miljø.

Den kanadiske serien er basert på den over 100 år gamle boken Anne of Green Gables, skrevet av Lucy Maud Montgomery.

Historier om feminisme er i vinden for tiden, med den dystropiske The Handmaid’s Tale (går på HBO Nordic) som kom forrige måned. Anne of Green Gables var en bok med en litt lysere tone, men ut fra anmeldelser har serieskaper (Emmy-vinner Moira Walley-Becket) valgt en litt mørkere tilnærming til serien.

Hvem drepte søster Cathy?

På dokumentarfronten ser det nok en gang meget lovende ut. Fra portrettering av den politiske rådgiveren Roger Stone til livet som trans-seksuell i Laerte-Se.

For fans av komedie vil dokumentaren om legendariske Richard Pryor være en selvfølge, mens alle interesserte i vitenskap og verdensrom nok vil la seg friste av The Mars Generation.

Om vi skal tippe på en snakkis blir det nok Making A Murderer-lignende The Keepers, om en myrdet nonne i Baltimore. Mysteriet innbefatter politiske skandaler, konspirasjoner og en god dose korrupsjon.

Den komplette oversikt

Her følger en løpende oppdatert oversikt. Mer at Netflix ikke gir ut nyheter i forkant om alt av serier og filmer som kommer, derfor vil mer bli lagt til utover måneden når vi bli obs på de. 

TV-serier

President Underwood får nok å håndtere i femte sesong.

Filmpremierer

Handsome: A Netflix Mystery Movie er humorisitisk krimfilm

Øvrige filmer

Mark Hammill som Luke Skywalker. Det blir sci-fi moro i mai.

Stand-up

Sarah Silverman: A Speck Of Dust
Sarah Silverman står for en av to stand-up spesialer i mai.

Dokumentarer

The Keepers
True crime i mai med mysteriet rundt Søster Cathy
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer