Oversikt: Dette kommer på HBO Nordic i mai 2017

Del nyheten

Her er en oversikt over serier som kommer på HBO Nordic i mai 2017. Komplett liste finner dere under, vi legger til informasjon fortløpende.

Fyller på med lovende serier/sesonger

HBO Nordic har trolig aldri hatt bedre ferskvare-kvalitet å tilby enn mai måned. Selv uten nye episoder av publikumsfavoritten Game Of Thrones, som ikke er tilbake før i juli, vil mai trolig være en måned det skal bli vanskelig å toppe.

Mye er takket være april-premierene, som inkluderte Veep, Silicon Valley, Fargo og The Leftovers. Alle seriene ruller og går også utover i mai. Men tjenesten akter ikke slå seg til ro med det, fordi det dukker opp enda flere serier, filmer og dokumentarer det er vel verdt å finne tid til. 

En av de gledelige overraskelsene er at oppfølger-sesong til den italienske dramaserien 1992 dukker opp. Tittelen er åpenbar: 1993. Det er fortsatt ganske spakt med alternativer til amerikanske TV-serier, den italienske godbiten 1992 var et friskt pust da den kom i 2015. En italiensk miks av Mad Men og House Of Cards, basert på det skiftende politiske landskapet i 90-tallets Italia. 

Twin Peaks endelig tilbake

Twin Peaks 2017. Foto: HBO Nordic
Twin Peaks er tilbake, med David Lynch (til venstre) både foran og bak kamera. Foto: HBO Nordic

Månedens høydepunkt er utvilsomt returen til Twin Peaks. Vi er fulle av nerver. Vil David Lynch kunne gjenta noe av magien til første sesong, nærmere et kvart århundre senere? 

I tillegg er den undervurderte sci-fi serien 12 Monkeys tilbake med tredje sesong, som blir seriens nest siste.

Syfy-serien blir ikke eneste sci-fi serie fra nettverket, da HBO Nordic også sender første sesong av den post-apokalyptiske Aftermath. Den serien er mer som listefyll å regne, da den ble kansellert i vinter. Det blir vanskelig å finne unnskyldning til å se en økset serie i en tid med så mye kvalitet som tilbys. 

Blant annet Casual, som også er tilbake med det som kan bli seriens siste sesong. Komedien er ikke blant de mest kjente her hjemme, men vi har noen skikkelig die-hard fans i redaksjonen som anbefaler serien på det sterkeste. 

De Niro-film

Om det ikke er nok med alle seriene som skal følges med på, har også HBO det som forhåpentligvis blir en kvalitetsfilm å skilte med. Robert De Niro har påtatt seg litt av hvert de siste årene og virker ikke å ha vært kravstor på alt av manus som er tilsendt.

The Wizard Of Lies. Foto: HBO Nordic
The Wizard Of Lies. Foto: HBO Nordic

I sin første HBO-film spiller Oscar-vinneren Bernie Madoff, som stod bak tidenes svindel i USA. The Wizard Of Lies kommer 21. mai.

Det kommer også et par dokumentarer på strømmetjenesten som beretter om grov kriminalitet hvor sosiale medier er involvert, i tillegg til den voksende utfordringen med narkotikamisbruk og avhengighet. Spesielt Mommy Dead And Dearest hører vi mye spennende om. 

Det blir også lagt til nye premierer så fort vi blir kjent med de. Du kan lese mer om seriene og se trailere i oversikten under. 

Sjekk også ut premierekalenderen for fullstendig oversikt.

TV-serier

1993
1993 er oppfølgeren til suksessen 1992.

mai, 2017

 

Filmpremierer

mai, 2017

 

Dokumentarer

Mommy Dead And Dearest
Mommy Dead And Dearest. Foto: HBO Nordic

mai, 2017

Annonse