Once Upon a Time, sesong 6
Once Upon a Time er inne i sin siste sesong. Foto: ABC.

Once Upon A Time mister enda en av sine stjerner. Hovedrolleinnehaver Jennifer Morrison har valgt å ikke fornyet sin kontrakt med amerikanske ABC. 

Det er fortsatt ikke avklart om veteranserien får nok en sesong, men om ABC skulle velge å fornye vil det bli gjort med et nytt og friskt fokus. 

Robert Carlyle forventes å fortsette i serien, han forhandler om ny kontrakt.

Blant annet med endel nye skuespillere, hvor stjernene Josh Dallas (David) og Ginnifer Goodwin (Mary), som er et par i virkeligheten og har stiftet familie, ikke skal være med videre i følge amerikanske medier. 

Det var derimot gitt tilbud til Lana Parrilla (Regina), Colin O’Donoghue (Hook) og Robert Carlyle (Rumpelstilskin), i tillegg til Jennifer Morrison. Sistnevnte har valgt å takke nei. 

Hun begrunner valget med ønsket om å gjøre noe nytt og bruke mer tid på familie og venner, etter flere år som skuespiller i henholdsvis Once Upon A Time og House. Hun har forpliktet seg til ytterligere en episode i serien. 

Annonse

Serien har her hjemme vært tilgjengelig både på Viaplay og Netflix, i tillegg til å gå på norsk fjernsyn. Sjette sesong nærmer seg i skrivende stund slutten i USA. 

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer