New Girl og Code Black fornyet

Del nyheten

New Girl og Code Black fornyet. For førstnevnte kommer fornyingen med en liten bismak for fansen: Serien avsluttes neste år. 

Serier kanselleres og fornyes om hverandre i disse dager, da amerikanske nettverk rydder plass til nye serieprosjekt som skal på luften fra høsten av. Det betyr at flere fans må se at favorittserien sin ryker, noe som blant annet gjelder The Blacklist: Redemption og 2 Broke Girls som er to av en rekke serier som er kansellert. 

Det går også ganske fort i svingene, da en serie som Timeless først ble kansellert, før NBC snudde seg etter vinden (og en bedre avtale med Sony) og fornyet serien likevel. 

 

Rob Lowe med positiv effekt på Code Black

For FEM-aktuelle Code Black var det ikke like mye drama, den ble fornyet for sesong 3. CBS-serien gikk gjennom store forandringer i sesong 2, blant annet ble Rob Lowe med på laget.

Code Black Sesong 2. Foto: CBS
Code Black Sesong 2. Foto: CBS

Ikke nødvendigvis noe som trygger en serie, da den skuespilleren har vært involvert i en rekke kortlevde serieprosjekt, men det ser ut til å ha fungert her. Tross at serien mistet endel seere fra den gode premieren på andre sesong har CBS funnet den verdig en plass i sendeskjemaet også i 2017/2018-sesongen.

 

Slutt for New Girl neste år

For New Girl så det lenge dystert ut og at den ble fornyet av Fox kom som en liten overraskelse. TV-serien har vært fast innslag på norske skjermer siden 2012 og finner nok også veien hit i 2018. Men etter det er det slutt for Zoey Deschanel-serien.

I følge TVLine avsluttes serien med sesong 7. Fox har ikke bekreftet dette offisielt, men TVLine har som regel solide kilder. 

 

Lurer du på hvilke serier som er fornyet? Vår oversikt gir deg svaret

Lurer du på hvilke serier som er kansellert? Da gir denne oversikten deg svaret på det

Annonse