Netflix lager TV-serie av The Witcher

Del nyheten

Netflix lager TV-serie av The Witcher. Dette markerer tjenestens første storstilte satsing i fantasy-sjangeren. 

Det er gode tider for Fantasy-sjangeren med Game Of Thrones som har dominert i flere år, i tillegg til det spennende prosjektet basert på The Kingkiller Chronicles.

Netflix ønsker ikke å være dårligere i klassen og satser nå på en serie basert på monsterjegerne i The Witcher.

Serien baserer seg på de populære bøkene til Andrzej Sapkowksi. Det har tidligere blitt en lite suksessfull polsk film og fiasko-seriene The Hexer. 

The Witcher-universet er gigantisk, noe som gir nok av rom for TV-serien til å lage spennende historier.

Bedre har det gått med spill-adapsjonen, som har gitt gamere verden over tre av de mest anerkjente og kritikerroste spillene de siste årene (jeg skal innrømme at spillserien har stjålet i overkant mange av mine egnefritidstimer)

Handlingen er satt til en verden fylt med magi, monster og spesielle personer satt til å jakte monstrene uten å blande seg inn i politiske miljø, nasjoners konflikter og annet. De har en oppgave: Jakte og drepe. Witcheren Geralt er historiens hovedperson. 

Trailer til den kritikkerroste spillserien.

Filmskaper fra spillserien med på laget

Lite er ellers kjent rundt når vi kan vente oss serien. Forfatter Sapkowski er tilknyttet som konsulent, mens Sean Daniel skal være produsent. Han var inntil nylig involvert i et potensielt filmprosjekt som ser ut til å ha blitt vraket til fordel for en TV-serie. 

Utover det er filmskaper Tomek Baginski hyret inn, sammen med Jarek Sawko. De jobbet med CGI-introene i spillserien. 

TV-serien vil sikre Netflix innpass i nok en populær sjanger og håpet er nok at den vil «angripe» tomrommet som vil oppstå når Game Of Thrones avsluttes på HBO i 2018 (HBO ser også på nye fantasy-serier). 

Annonse