HBO har giret opp utviklingen av fire potensielle spin-off serier til Game of Thrones

Del nyheten

Det kan bli mye mer av Westeros når Game Of Thrones tar slutt. Fire ulike potensielle serier satt til samme univers utforskes nå. Med prosjektene har HBO for alvor økt sjansene for at Game of Thrones får en spin-off serie. 

I det flaggskip-serien til HBO nærmer seg slutten har kabel-tv giganten avslørt planene for en mulig fortsettelse av universet i andre TV-serier.

The Hollywood Reporter skriver at HBO har signert inn 4 manusforfattere, som sammen med George R.R. Martin vil utvikle og skrive manus til hver sin potensielle serie.

De fire potensielle seriene vil bli skrevet av:

  • Max Borenstein (Godzilla, Kong: Skull Island)
  • Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman og X-Men) med Martin.
  • Brian Helgeland (Mystic RiverL.A. Confidential)
  • Carly Wray (Mad Men, The Leftovers) med Martin.

Det er ikke sagt noe mer om handlingene til de forskjellige prosjektene, eller om de vil være forløpere til eller oppfølgere av Game of Thrones.

HBO har på dramasiden på vei en ny sesong av Westworld i 2018. Nye serier som David Simon-serien The Deuce og Marti Noxon-serien Sharp Objects er også på vei sammen med Jesse Armstrong-serien Succession og et nytt familiedrama fra Alan Ball.

Nye sesonger av True Detective, The Night of og Big Little Lies er også vurdert, men ingen avgjørelse er fattet.

Sesong 7 av Game of Thrones, som vil bestå av 7 episoder, vil ha premiere natt til mandag 17. juli, norsk tid. Sesong 8 og siste sesong av HBO-serien vil følge etter sommeren 2018.

 
Annonse