Designated Survivor er offisielt fornyet for sesong 2 av amerikanske ABC. 

Bekreftelsen er ikke overraskende, alt i april tilsa ryktene at Kiefer Sutherland-serien var rimelig sikker på å bli fornyet. Det har vært noe uro rundt de mange skiftene av sjefprodusent for serien. 

Designated Survivor får nok en sesong. Foto: ABC

Serien har ukentlig oppnådd over 10 millioner seere når opptak er tatt med i beregningen. Live-seere har stabilisert seg på over 5 millioner, etter at premieren trakk 10 millioner og satt rekord med nesten 8 millioner som så den via digital-opptak.

Her hjemme sendes serien som ferskvare på Netflix. Strømmetjenesten holder visningstall hemmelig, men ut fra vår målte interesse for serien, som er fast inventar på øvre halvdel av vår serieliste, er det rimelig å anta at den er blant strømmetjenestens mest populære. 

Nervøs for dine seriefavoritter? Du kan sjekke vår oversikt over serier som avsluttes i 2017

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer